Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Haluatko hakeutua kansainväliseen Green Care -yrittäjyyden kesäkouluun?


25.04.2022

 

Green4C Summer School: Green Care -yrittäjyyden erikoistumiskurssi on hieno ja ainutlaatuinen tilaisuus hankkia tietoa ja yrittäjyystaitoja Green Care -alalta. Ensimmäistä kertaa Green Caren eurooppalaiset huippuasiantuntijat kokoontuvat jakamaan tähän alaan liittyvää tietoa ja parhaita käytäntöjä. Vain Business Innovation Challengen (BIC) kautta valitut osallistujat (25) pääsevät kesäkouluun.

 

Hakemukset kesäkouluun kerätään siis, Business Innovation Challenge (BIC) -haun kautta. BIC antaa hakijoille mahdollisuuden lähettää idealuonnoksensa nykyisestä / tulevasta Green Care -aloitteestaan ​​ja päästä kesäkouluun, joka auttaa hankkimaan taitoja ja osaamista, joita tarvitaan siirtymiseen ideasta käytäntöön. Hakijoiden tulee lähettää sähköinen hakulomake 1.5.2022 klo 23.59 (CEST) mennessä.

Hae mukaan innovaatiokilpailuun englanninkielisiltä Green4C-sivuilta. 

 

Kesäkoulu järjestetään 15.6.-8.7.2022 sekä verkossa että paikalla. Ensimmäinen viikko on verkossa, kun taas loput kolme järjestetään Padovan yliopistossa (Italia), Agripolis-kampuksella. Koulun päätyttyä osallistujilla on mahdollisuus suorittaa valinnainen 1 tai 2 viikon työharjoittelu valitussa Green Care -aloitteessa.

 

Kesäkoulun ohjelma perustuu teoreettisen, käytännönläheisen ja kokemuksellisen oppimisen lähestymistavan yhdistelmään - poikkitieteellisistä perinteistä, kuten suunnitteluajattelusta, luovista käytännöistä, visioinnista ja ennakoinnista, arvostavasta tiedustelusta, mindfulnessista jne. Osallistujat pääsevät tutustumaan Green Caren tieteellisiin perusteisiin ja myös näkemään käytännön esimerkkejä kenttävierailuilla. Kesäkoulussa on viikoittain avainvieraita – Green Caren eurooppalaisia ​​huippuasiantuntijoita –, jotka ovat mukana jakamassa alan tietoa ja hyviä käytäntöjä. Kesäkoulussa keskitytään myös tärkeiden yrittäjyystaitojen ja -osaamisen kehittämiseen, kuten liiketoimintasuunnitelman kehittämiseen, taloussuunnitteluun, varainhankintaan, tehokkaaseen viestintään, markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Lue lisää kesäkoulun englanninkielisiltä verkkosivuilta.

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@greenforcare.eu tai aynur.mammadova@unipd.it

 

BIC-kilpailun esite 

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: