Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Green Care Finland ry:lle lahjoituksena metsätila


30.05.2024

Green Care Finland ry on saanut lahjoituksena Mäntyharjulla sijaitsevan tilan, johon kuuluu metsää noin 100 hehtaaria, pari lampea, pieni peltoalue ja vanhat tilan rakennukset. Yhdistyksen tavoitteena on nostaa tilan avulla esiin luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutuksia sekä toteuttaa esimerkkiympäristöjä koulutuksien ja palvelujen toteutusta ajatellen. Tila soveltuisi pienin kehittämistoimin ja lisärakentein luontotoimintaan liittyvien kurssien ja leirien järjestämiseen, mutta varmasti myös kuntoutustoimintaan ja virkistyskäyttöön. 

 

Yhdistys on nyt käynnistämässä suunnittelun tilan yleishyödyllisestä käytöstä ja kumppaniverkoston kokoamisen. Suunnitteluun, kartoituksiin ja mahdollisiin rakentamistöihin (esim. polut, nuotiopaikka, laavu/kota, terveysmetsä, luontokartoitukset, palvelujen ja palveluympäristöjen suunnittelu) haetaan yhteistyötahoja esimerkiksi oppilaitoksista (kehittämistehtävät tms.), yrityksistä, hankkeista ja muista yhdistyksistä. 

 

Mäntyharjun tilaan on mahdollista tutustua maanantaina 10.6. klo 16.00–18.00. Ilmoittautuneet saavat ajo-ohjeet. Tule ideoimaan toimintaa ja keskustelemaan yhteistyöstä! 

 

Tutustumisen ja yhteistyön kiinnostaessa ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Juha Rutaseen.  

 

Juha Rutanen,

Green Care Finland ry,

puh. 040 5737 568,

juha.rutanen@aitoluonto.fi 
 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: