Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

GCF ry:n hallitusjäsenet esittelyssä - Riina Harinen


27.09.2022

Aloitimme uuden juttusarjan, jossa esitellään Green Care Finland ry:n hallitusjäseniä. Tällä kertaa esittelyvuorossa on Riina Harinen.


 

Perustietoa Riinasta:
37v, lähihoitaja (kuntoutus), eläintenkouluttaja AT (ja kohta EAT) + täydennyskoulutukset. Ruokolahti, yrittäjä.


Minkälainen on oma historiasi Green Caren parissa?
Kiinnostuin Green Caresta jo vuoden 2009 lopulla, kun olin suunnittelemassa omaa yritystoimintaa. Gc on ollut mukana toiminnassamme yrityksen perustamisesta (2/2010) lähtien, mutta toki toiminta on niistä ajoista paljon kehittynyt koko toimialan kehittymisen sekä oman kouluttautumiseni myötä. 

 

Mistä lähtien olet ollut mukana GCF ry:n hallitustyöskentelyssä ja mikä sai sinut lähtemään mukaan?
Vuodesta 2018 lähtien olen ollut mukana hallituksessa. Olin kiinnostunut GC toiminnan ja toimialan kehittämisestä sekä GC:n tunnettuuden lisäämisestä ja siitä, mitä "toimijakentällä" tapahtuu ja tähän GC Finland ry:n hallituksessa toimiminen on ollut oiva paikka. On ollut myös mahtavaa saada olla mukana näin mukavassa ja osaavassa joukossa! 


Miten näet yhdistyksen tilanteen tällä hetkellä ja mitä asioita pidät tärkeimpinä kehittämisen kohteina tulevaisuudessa?
Yhdistys on kasvanut huikeasti viime vuosina sekä ollut merkittävässä roolissa toimialan kehittymisessä ja toimijakentän yhteen kokoamisessa. Minusta nämä asiat ovat edelleen tärkeitä eteenpäin vietäviä asioita. 


Millaisia terveisiä lähettäisit GCF ry:n jäsenille ja muille Green Care -toiminnasta kiinnostuneille?
GC palveluiden kysyntä ja tarve on viimeisen parin vuoden aikana kasvanut merkittävästi ja pikkuhiljaa palveluiden vaikuttavuudestakin alkaa tulla enemmän tutkimuksia ja tietoa. Tämä on lisännyt palvelun tarjoajien mahdollisuuksia, mutta myös asiakaskunnan odotukset ovat kasvaneet, joten laadukkaiden palveluiden tuottamiseen ja toiminnan kehittämiseen kannattaa panostaa mm. hankkimalla osaamista kouluttautumalla sekä hyödyntämällä laatutyökirjaa sekä hakemalla laatumerkkiä omalle toiminnalleen. 


Mukavaa syksyä kaikille!

 

 

Kuva: Tiina Sudensalmi photography


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: