Metsävoimaa järjestötoimintaan -hankkeen kohderyhmänä ovat Seinäjoki-Ilmajoki-Jalasjärvi alueen yleishyödyllistä toimintaa tuottavat järjestötoimijat (erityisesti sote-kentällä toimivat yhdistykset).  Hankkeen tavoitteena on tukea ja innostaa hankkeen kohderyhmää hyödyntämään tavoitteellisemmin lähialueen metsien hyvinvointivaikutuksia omassa yleishyödyllisessä toiminnassaan.

 

Lisätietoja ja hankkeen yhteyshenkilö

Green Care Finland ry

Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke

Maarit Aho, puh. 050 536 1199, maarit.aho@gcfinland.fi

Hankkeen rahoitus ja toteutus

 

 


Hankkeen blogitekstit

Metsävoimaa -hanke sai jatkoaikaa


30. maaliskuuta 2022

Hyviä uutisia! Hankealueen koronatilanteen akuutista tilanteesta johtuen haimme ja saimme rahoittajalta jatkoaikaa 7/2022 saakka. Iloksemme voimme siksi siirtää hankkeen päätösmetsätapaamisen kesäkuun alkuun. Tarkka päivämäärä ja paikka vahvistuu ohjelmavahvistusten myötä.

 

Ohjelmassa alustavasti tarjolla erilaisia vaihtoehtoja kokea metsää ohjatusti ja verkostoitumista hankealueen muiden järjestötoimijoiden kanssa kahvitarjoilun ohessa, ja tietysti kaikki tämä tapahtuu metsässä!

 

Kiinnostuitko, ja haluat ilmoittautua tai vaikuttaa aikaan ja paikkaan? Ota yhteyttä Maaritiin: Maarit Aho, puh. 050 536 1199, maarit.aho@gcfinland.fi


Takaisin blogilistaan

yhteistyössä mukana: