Tule hakemaan uusia ideoita villiyrttien käyttöön!
Villiyrttejä voit hyödyntää sekä kotikeittiössä, että myös yritystoiminnassa esim. ruoka- ja matkailupalveluissa.
Työpajassa tutustumme villiyrttien käsittelyyn ja käyttömahdollisuuksiin. Valmistamme yhdessä erilaisia ruokia ja juomia yleisistä kotipihan ja lähimetsän villiyrteistä. Käymme myös läpi villiyrttien kaupalliseen elintarvikekäyttöön liittyvää lainsäädäntöä. Lopuksi maistelemme valmistamiamme ruokia. Reseptit ja materiaalit saat mukaan itsellesi.
Työpajan pitävät ruoka-asiantuntija, yrtti- ja sienineuvoja Mirja Pummila ja luonnontuoteasiantuntija, keruutuotetarkastaja Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisista.
Osallistumismaksu
39 €
Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Lue lisää Villiyrttiruokatyöpajasta
KASVUUN – Kestävää kasvua maaseudulle -hanketta toteutetaan EU:n maatalous ja maaseuturahoituksen sekä Keski-Suomen ja Pirkanmaan ELY-keskusten tuella. Hankkeen kohderyhmänä ovat Pirkanmaan ja Keski-Suomen maaseutualueiden luonto- ja elämysmatkailuyrittäjät sekä luontoa toiminnassaan hyödyntävät hyvinvointi-, ruokapalvelu- ja elintarvikealanyrittäjät sekä toimintaansa aloille laajentavat mikro- ja pk-yrittäjät.
|