Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Maaseudun yrittäjät kehittävät kestävää liiketoimintaa


15.04.2024

TTS Työtehoseura on käynnistänyt yhdessä ProAgria Etelä-Suomen ja Keski-Suomen / Maa ja-kotitalousnaisten kanssa KASVUUN – Kestävää kasvua maaseudulle – hankkeen. KASVUUN-hanke tarjoaa Keski-Suomen ja Pirkanmaan maaseutualueiden mikro- ja pk-yrityksille mahdollisuuden kehittää ja uudistaa yritystoimintaansa kestävästi. Hanke on suunnattu luonto- ja elämysmatkailu- sekä luontoa toiminnassaan hyödyntäville hyvinvointialan-, ruokapalvelu- ja elintarvikealan- sekä toimintaansa aloille laajentaville yrittäjille.

 

Hankkeen läpileikkaavana teemana on kestävä kehitys ja kestävä yritystoiminta. Hankkeen myötä yrittäjien tietoisuus ja osaaminen ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävästä yritystoiminnasta lisääntyy. Lisäksi syntyy uutta kestävää yrittäjyyttä sekä verkostoituneita palveluja tuottavia yrityksiä. Hankkeessa järjestetään webinaareja sekä info- ja yrittäjätilaisuuksia. Lisäksi toteutetaan pienryhmätoimintaa, benchmarkkausvierailuja yrityksiin sekä opintomatkoja.

 

Etsimme mukaan hankkeeseen yrityksensä toiminnan kehittämisestä kiinnostuneita yrittäjiä. Osallistuminen on pääosin maksutonta. Kaksivuotinen hanke toteutetaan Euroopan maaseuturahaston, Pirkanmaan ja Keski-Suomen ELY-keskusten rahoittamana.

 

Lisätiedot

 

www.tts.fi/kasvuun

 

Facebook Kestävää kasvua maaseudulle

 

Projektipäällikkö
Anne Korhonen, TTS Työtehoseura
044 714 3701, anne.korhonen@tts.fi

 

Toiminnanjohtaja
Jenni Kunnaala, ProAgria Etelä-Suomi /Maa- ja kotitalousnaiset
040 528 8610, jenni.kunnaala@maajakotitalousnaiset.fi

 

Luonnontuoteasiantuntija
Anni Rintoo, ProAgria Keski-Suomi/Maa- ja kotitalousnaiset
043 826 9712, anni.rintoo@maajakotitalousnaiset.fi

 
 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: