Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Työkirja luontoperustaisten hyvinvointipalveluiden vaikuttavuuden arviointiin


11.02.2020

Luonnonvarakeskus on julkaissut sähköisen työkirjan luontoperustaisten hyvinvointipalvelujen vaikuttavuusvalmennukseen liittyen. Työkirjassa nostetaan esille, että palveluiden vaikuttavuuden todentamisesta ja viestimisestä kannattaa kiinnostua, koska:

Työkirjan avulla palveluntuottaja voi soveltaa vaikuttavuusajatteluun liittyviä työpohjia omaan toimintaansa.

 

Vaikuttavuusmallinnuksen työkirja ja siihen liittyvät valmentavat webinaarit ovat osa Luonnonvarakeskuksen Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanketta (HyvinVoi-koordinaatio 2018 – 2021). Hanke sai rahoituksen Euroopan Maaseuturahastosta Manner-Suomen maaseudunkehittämisohjelman kautta.

 

Lue myös hankkeen blogi aiheesta. Blogikirjoituksessaan Elina Vehmasto toivoo, että HyvinVoi-koordinaation vaikuttavuuden mallinnuksen työkalupakki antaa uusia oivalluksia ja keinoja hyvinvointipalveluiden vaikuttavuuden hiomiseen ja todentamiseen.

 

Lähde ja lisätietoja

Tykkyläinen, S., Vehmasto, E., Lipponen, M. ja Lilja, T. 2020. Hyvinvointipalveluiden vaikuttavuusvalmennus: sähköinen työkirja. Luonnonvarakeskus. Helsinki. 24 s. Julkaisun pysyvä osoite: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-326-900-2


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: