Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Uusi LuontoHoiva-laatumerkki myönnetty


18.09.2019

Leväniemi

 

Green Care Finland ry:n laatulautakunta on myöntänyt uuden laatumerkin Heinävedellä sijaitsevalle Leväniemen toimintakeskuksen tuottamalle ”Ohjattu työ-, päivä- ja vapaa-ajan toiminta Leväniemen asiakkaille” -palvelulle. Laatumerkkejä on kaikkiaan myönnetty jo 23 kpl.

 

leväniemi

 

Leväniemelle myönnetty merkki on LuontoHoiva-laatumerkki.

 

Leväniemellä asukkaat yhteisössä ovat aikuisia kehitysvammaisia ja mielenterveyskuntoutujia.

Leväniemi on toiminut Green Care hengessä koko 28 vuotisen toimintansa ajan. Käytännössä toiminta on mm. puutarhan ja pihan hoitamista, marjastusta, sienestystä, lintubongausta, kalastusta, veneilyä ja luontoretkiä. Näissä toiminnoissa asukkaamme voivat harjaannuttaa sosiaalisia ja motorisia taitojaan ja elpyä psyykkisesti. Ympäristö on esteettinen ja sitä arvostavat ja vaalivat yhteisesti sekä asukkaat että henkilöstö.

 

leväniemi

 

Laatumerkkien hallinnasta vastaa Green Care Finland ry ja merkit myöntää erillinen Green Care -laatulautakunta. Merkkiä voi hakea palvelulle tai palvelukokonaisuudelle. Merkit ovat maksullisia ja voimassaoloaika on kolme vuotta. Merkeille on neljä hakujaksoa vuodessa, seuraava hakujakso päättyy marraskuun 15. päivä. Lisätietoa laatumerkeistä ja hakuprosessista löytyy yhdistyksen nettisivuilta.


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: