Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Tervetuloa valtakunnallisille Green Care 2020 -päiville 10.-11.11.


01.07.2020

GC2020-päivät Hyvinkäällä

Vuoden odotetuin luontolähtöisten toimintamallien valtakunnallinen seminaari on tänä vuonna Hyvinkäällä 10.-11.11.2020. Hyvinkääsalissa järjestettävän seminaaripäivän 10.11. teemoja ovat erityisesti traumainformoidut sosiaali- ja terveyspalvelut, toipumisorientaatio-toimintamalli sekä perheiden hyvinvoinnin tukeminen luontoavusteisesti. Päivän aikana esitellään erilaisia hyväksi todettuja tukimuotoja niin lasten, lapsiperheiden, nuorten, eri-ikäisten miesten ja ikäihmisten hyvinvoinnin, mielenterveyden ja syrjäytymisen ehkäisyn tukemiseen toiminnan vastuullisuus- ja eettisyysnäkökulmia unohtamatta.

 

Green Care -päivien toinen päivä 11.11. tutustuttaa retkeläiset Uudenmaan alueen Green Care -toimijoihin. Jokainen retki on erilainen ja räätälöity yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Retkien teemoja ovat tänä vuonna erityisesti luontoperustaiset toimintamallit erityisryhmille, perhepalveluissa sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitäjänä, eläinavusteisuus ja Green Care -koulutuksen tulevaisuus. Voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon oman mielenkiintosi mukaisesti, mutta ole nopea – kaikille retkille on rajoitettu määrä paikkoja!

 

Tervetuloa keräämään Green Care -tietoa, tapaamaan alan toimijoita ja verkostoitumaan!

Green Care -toiminta ja kiinnostus luontolähtöisten palvelujen tuottamiseen sekä Green Care Finland ry:n jäsenmäärä ovat tasaisessa kasvussa. Green Care Finland ry:n järjestämät valtakunnalliset Green Care -päivät tarjoavat mm. Green Care -toimintamallien uusinta tietoa sekä mahdollisuuden alan toimijoiden tapaamiseen ja verkostoitumiseen.

 

Tänä vuonna keskitytään erityisesti mm. mielenterveyteen, syrjäytymisen ehkäisyyn, toiminnan eettisyyteen sekä hyväksi todettuihin ja vaikuttaviin luontoperustaisiin toimintamalleihin. Tapahtuman järjestäjän, Green Care Finland ry:n tavoitteena on viedä alaa eteenpäin kohti entistä laadukkaampaa ja vaikuttavampaa toimintaa, kertoo Maarit Aho Green Care Finland ry:stä jatkaen, ohjelmasta on nyt varattu reilusti aikaa sekä verkostoitumiseen, että esittelypisteiden kiertämiseen. Esittelypisteitä on kuitenkin rajoitetusti, joten jos mielii saada sellaisen, tulee olla todella nopea heti ilmoittautumisen avauduttua. Vuosi 2020 on myös Green Care Finland ry:n toiminnan 10. juhlavuosi, joka huipentuu seminaaripäivän myötä perinteiseen juhlaillalliseen oheisohjelmineen Hotel Sveitsin Salissa. Lisäksi seuraavana päivänä on mahdollisuus syventää omaa Green Care -tietoutta eri teemojen mukaisilla työpajaretkillä. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita, nähdään päivillä!

 

Lisätietoa Green Care-päivien sisällöistä, puhujista, esimerkeistä, kohteista, aikatauluista, hinnoista ja ilmoittautumisesta: www.gcfinland.fi/GC2020

GC2020 ilmoittautumislomake

 


Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry yhteistyökumppaneineen. Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: