Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan laatu- ja vaikuttavuuskäsikirjan toinen, korjattu painos otetaan käyttöön 1.9.21 alkaen


30.08.2021

Luonnonvarakeskuksen (Luke) laatu- ja vaikuttavuuskäsikirjan toinen, korjattu painos otetaan käyttöön 1.9.21 alkaen

 

Eläinavusteiset hyvinvointia ja kuntoutumista tukevat menetelmät voivat olla vaikuttava ratkaisu erilaisiin hyvinvointihaasteisiin. Hevosen avulla toteutetaan monia sosiaalisen kasvun ja kuntoutumisen tueksi tarkoitettuja palveluja, joiden viitekehyksenä on sosiaalipedagogiikka. Tätä varten Suomessa järjestetään sosiaalipedagogisen hevostoiminnan (SPHT) täydennyskoulutusta, jonka käyneitä ammattilaisia on Suomessa jo satoja. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on yksi vakiintuneimmista luonto- ja eläinavusteisen toiminnan muodoista Suomessa. Toiminnan vaikuttavuudesta tarvitaan kuitenkin yhä lisää tietoa ja palvelun laatutekijät on syytä tunnistaa.

 

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan laatu- ja vaikuttavuus -käsikirjaa on testattu kesän ajan. Käsikirjan täyttäjiltä ja yhdistyksen hallitukselta tulleen palautteen perusteella kirjaan on tehty tarvittavat korjaukset. Muutokset ovat lähinnä teknisiä korjauksia. Toinen, korjattu painos otetaan käyttöön 1.9.21 alkaen. Mikäli olet jo täyttänyt tai aloittanut täyttämään kirjan 18.4.21 julkaistua ensimmäistä painosta, myös se käy nimikehakemukseen liitteeksi vuoden 2021 aikana.

 

Linkki käsikirjan 2. painokseen: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-380-265-0


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: