Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Palveluesittelyssä Cardehumman mysteeripeli Kuudes Yritys


15.02.2022

Green Care Finland ry haluaa nostaa esille jäsenyrityksiemme uusia palveluinnovaatioita. Juttusarjan ensimmäisenä esittelyvuorossa Cardehumman mysteeripeli Kuudes Yritys. 

 

Teksti ja kuvat: Ulla Hukka, Cardehumma


 

Tervetuloa pelaamaan!

 

Cardehumman eläin-ja luontoavusteisen toiminnan tuoteperhe on kasvanut Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman ProPoppoon yritysryhmähankkeen avulla.

 

Mysteeripeli Kuudes yritys vahvistaa yrityksen asiantuntijuuden sekä arvomaailman avulla ryhmäytymistä, (työ)hyvinvointia ja uupumuksen ennaltaehkäisyä.

 

Cardehumman mysteeripelin ideologia liittyy yrityksen arvoihin, jotka ovat psykologisen turvallisuudentunteen vahvistaminen sekä läsnäolo ja

vuorovaikutus.

 

Mysteeripelissä liikutaan päähenkilön elämään liittyviä mysteerejä ratkoen voimauttavan talliympäristön pihapiirissä sekä rakennuksissa, tilan eläinten seuratessa pelaajien touhuja omista aitauksistaan.

 

Peli toimii hyvänä ryhmäyttäjänä esimerkiksi nyt, kun työyhteisöt palaavat takaisin toimistoihin parin vuoden etätyöskentelyjakson jälkeen. Peli toimii myös yhtenä Tyhypäivien sisältönä, pelin yhteyteen voidaan liittää tunnin mittainen pelin teemaan liittyvä luento psykologisesta turvallisuudesta yhteisöissä.

 

Peliaika on n 1,5 – 2,5 tuntia riippuen ryhmän koosta. Pelaamaan mahtuu yhtä aikaa 2 – 10 hlöä. Ryhmäkoon ollessa esim 10 hlöä, jaetaan porukka kahteen ryhmään ja toinen ryhmä lähtee pelaamaan viimeistään 30 min toisen ryhmän lähdön jälkeen.

 

Peli sopii hyvin myös erilaisille kaveriporukoille, perheille ja juhlien ohjelmanumeroksi. Pelaaminen yhdessä on takuuvarmasti oivalluttavaa, hauskaa ja informatiivista sekä ihan taatusti myös söpöä. Pelin etenemiseen osallistuvat omista asuintiloistaan aasit, hevoset, vuohet, kissat, kanat, ankat, hevoset, koirat ja puput.

 

Hinta on 100 eur / 2 hlöä, lisähenkilöt 25 eur / hlö. Pelin jälkeen on kiva hörpätä kahvit tai teet makealla / suolaisella 10 eur / hlö.

Peli on kehitetty yhteistyössä tunnetun tamperelaisen pelifirman GetAway Room Escape:n kanssa.

 

Olkaahan yhteydessä, jos innostuitte. Ryhmällenne on mahdollista räätälöidä just teidän näköinen paketti. Lisätoimintoja pelin lisäksi voisi olla esim.

 

· Luento psykologisesta turvallisuudesta hinta 200 eur, kesto 1 tunti

· Tutustuminen tilan eläimiin 50 eur / 30 min.

 

Cardehumman tuoteperheeseen on 12 toimintavuoden aikana kertynyt mm. näitä palveluja:

 

· sosiaalipedagoginen hevos-ja koiratoiminta

· eläinavusteinen valmennus

· HelMi hevosasvusteinen mindfulness

· MinD voimauttava hevostoiminta

· voimauttava valokuvaus

· ihminen tavattavissa terapia

 

· valmistun kesällä 2022 ratkaisukeskeiseksi luonto-ja eläinavusteiseksi työnohjaajaksi.

 

Ystävällisin yhteistyöterkuin

 

Ulla Hukka / Cardehumma

puh 040 5671 667

www.cardehumma.fi

Facebook / Instagram / Linkedln

 

 


Hyvä jäsenemme, haluatko esitellä omaa palveluinnovaatiotasi? Ota yhteys Tomiin: viestinta@gcfinland.fi tai puh. 050 551 7899. 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: