Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Opinnäytetoimeksiantoja sosionomiopiskelijoille / Syksy 2023


14.08.2023

Terveiset Turun ammattikorkeakoulusta! Taas on se aika vuodesta, kun alamme valmistautua syksyn opinnäytetöiden aloitukseen ja keräämään työelämästä tulevia opinnäytetyötoimeksiantoja sosionomiopiskelijoillemme. Syksyllä 2023 opinnäytetyöprosessinsa aloittavan ryhmän opinnäytetyöt valmistuvat pääsääntöisesti loppuvuodesta 2024.


Löytyisikö teidän organisaatiostanne sopivaa aihetta sosionomien opinnäytetyöksi? Aihe voi olla perinteinen tutkimustyyppinen (kvantitatiivinen tai kvalitatiivinen) tai vaihtoehtoisesti nykyään kovin suosittu kehittämisprojekti. Opinnäytetyönä tehtävät kehittämisprojektit voivat olla muun muassa työmenetelmän tai -välineen kehittämistä, some-markkinoinnin kehittämistä, esitteiden tekemistä, toimintamallien luomista, tapahtumien tai tapahtumasarjojen järjestämistä jne. Opiskelijalle tai ammattikorkeakoululle ei makseta korvausta opinnäytetyön tekemisestä.

 

Jos teiltä löytyy sopivia aiheita, niin ilmoitatteko niistä ystävällisesti pe 8.9.2023 mennessä seuraavan linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/E092DF7FD6853DA2.

 

Opinnäytetyöhön on liitettävissä 10 viikon mittainen harjoittelu, jos organisaationne on myös sellaisesta kiinnostunut. Harjoittelusta kannattaa mainita toimeksiannon jättämisen yhteydessä lomakkeen Lisätietoja-kentässä.

 

Lisätietoja annan mielelläni. Tätä viestiä saa myös jakaa eteenpäin.

 

Marju Lindholm
Turun ammattikorkeakoulu
Terveys ja hyvinvointi
Suunnittelija, sosiaali- ja kasvatusala
marju.lindholm@turkuamk.fi
www.turkuamk.fi


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: