Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Norjan konferenssi antoi erinomaisen tilaisuuden pohjoismaisten toimijoiden väliselle verkostoitumiselle.


10.11.2017

Norjassa 31.10.-1.11.2017 pidetty GC-konferenssi (Nordic research conference in Green Care and Nature-based interventions) antoi erinomaisen tilaisuuden pohjoismaisten toimijoiden väliselle verkostoitumiselle. Suomen edustajana paneelikeskustelussa ollut Martta Ylilauri (Levón-instituutti) toteaa yhteenvetona päivien aikana käydyistä keskusteluista, että pohjoismaista yhteistyötä halutaan jatkaa ja syventää niin tutkimuksen kuin toiminnan kehittämisenkin saralla, koska sekä Suomella, Ruotsilla, Norjalla että Tanskalla on erityisiä vahvuuksia ja toisaalta kehittämiskohteita, joita voidaan työstää yhdessä eteenpäin. Konferenssin pääpuhuja Jan Hassink Hollannista piti konferenssin järjestänyttä pohjoismaista tutkimusverkostoa hyvänä esimerkkinä eurooppalaisen yhteistyön synergiasta ja kannusti pohjoismaisia toimijoita yhteistyöhön myös jatkossa mm. EIP-AGRI / Horizon 2020 –rahoitusta hyödyntämällä.

 

Tanskan panelisti ja kansallisen verkoston koordinaattori Carsten Ørting on kutsuttu puhujaksi vuoden 2018  Green Care -päiville Kainuuseen 30.-31.10.

Martta Ylilaurin Norjan konferenssissa pidettyyn paneelikeskusteluun liittyvä Green Care Organization and Certification in Finland -abstrakti luettavissa tästä linkistä. 

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: