Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke


06.11.2018

Hiljattain käynnistynyt HyvinVoi-hanke jatkaa keväällä päättyneen Green Care -koordinaatiohankkeen työtä. HyvinVoi-hankkeen ajatuksena on luontoon ja maaseutuympäristöön perustuvan hyvinvointipalveluyrittäjyyden kehittäminen aikaisempaa laajemmalla kentällä. Green Caren ohella hyvinvointiteeman piiriin voi kuulua matkailun, luonnontuotealan, kulttuurin ja liikunnan palveluyrittäjyydet.

 

HyvinVoi-hankkeen tavoitteena on luontoon ja maaseutuympäristöön perustuvien hyvinvointipalveluiden tunnettuuden ja kysynnän kasvun lisääminen, alan toimintaedellytysten parantaminen ja alan yrittäjyyden lisääntyminen. Hankeen tarkoituksena on myös edistetään alan kehittämishankkeiden ja alan toimijoiden verkottumista ja vertaisoppimista. Hankkeen aikana järjestetään tapaamisia tiedon ja kokemusten vaihdon tueksi, sekä tehdään tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimialan kanssa. Hanke myös tiedottaa hyvinvointiteemaan liittyvistä ajankohtaisista asioista, julkaisuista, hankkeista ja niiden tuloksista.

 

HyvinVoi-hankkeen kotisivu ja facebook-ryhmä.

 

Hankkeen rahoittaa Euroopan Maaseuturahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma ja se on käynnissä 8/2018 - 7/2019 välisen ajan.


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: