Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

LuontoHoiva-Laatumerkki Perhekoti Tuomirannan Tähtipolku-palvelulle


23.03.2023

 

Perhekoti Tuomirannan Tähtipolku-palvelulle on myönnetty LuontoHoiva-Laatumerkki 13.2.2023. Merkki on voimassa kolme vuotta.

 

Toiminta Tuomirannassa on kodinomaista asumista, jossa pysyvät ja läheiset suhteet henkilökuntaan ovat tärkeä asia. Yhteisö asuu maaseudulla ja kehitämme edelleen Green Care - toimintaamme yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Asukkaat tulevat usein jäädäkseen kotiimme. Haluamme että asukkaamme tuntevat Tuomirannan kodikseen ja että he voisivat toteuttaa yhteisössämme oman näköistä elämää. Asiakkaamme oma tahto ja omat valinnat ovat toimintaa ohjaavia opasteita.

 

Hoiva-ajatuksenamme on Green Care ja yhteisöhoito. Olemme olleet kehittämässä alueen Green Care-toimintaa jo vuodesta 2007. GC-toiminta tapahtuu tilallamme Riistaveden Savulahdessa sekä Tuomirannan pihapiirissä. Tuomiranta omistaa Vikkelän tallin, jossa Perhekoti Tuomirannan asiakkaat työskentelevät yhdessä Omakoti Suomalaisen asiakkaiden kanssa. Asukkaamme ja ohjaajat muodostavat tiiviin perheen kaltaisen yhteisön, jossa jokaisen tarpeet tulevat huomioiduksi yksilöllisesti. Haluamme että luontoajattelu, eläimet ja luovuus antavat sisällön arjellemme.

 

Lisätietoja paikan toiminnasta: https://www.tuomiranta.com/

Lisätietoa laatumerkeistä: www.gcfinland.fi/laatu

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: