Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Luonto voimaksi Kainuussa –hankkeen toinen Green Care -uutiskirje on ilmestynyt!


28.08.2017

UUTISKIRJEESTÄ löydät jo tulevia Kainuun alueen Green Care -tapahtumia ja koulutuksia. Lisäksi pääset tutustumaan mitä kaikkea kevään, kesän ja syksyn aikana Kainuun Green Care -rintamalla on tapahtunut. 

 

Luonnonvarakeskuksen ja Kajaanin ammattikorkeakoulun toteuttaman LUVOKA-hankkeen tarkoituksena on edistää Green Care –toiminnan ja -palveluiden syntymistä ja kehittymistä Kainuussa sekä jakaa ajankohtaista tapahtuma- ja hanketietoa. Uutiskirjeen jakelu perustuu hankkeiden ja niiden taustalla olevien organisaatioiden yhteystietoihin. Uutiskirjettä saa vapaasti jakaa eteenpäin.

 

Green Care on käsite monenlaiselle luontoon perustuvalle toiminnalle ja palveluille, joihin Kainuussa on hienot puitteet. Green Care -toiminnassa hyödynnetään luonto- ja maaseutuympäristöä erilaisten sosiaali-, terveys- ja kasvatuspalvelujen sekä virkistyspalveluiden tuottamisessa. Tule mukaan tutustumaan aiheeseen luonto- ja maaseutuympäristöjen hyödyntämiseksi!

 

Uutiskirjeen postituslistalle liittäminen ja listalta poistaminen tapahtuu lähettämällä asiasta sähköpostiviesti:maija.lipponen@luke.fi.


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: