Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Luonto toiveissa -kysely etsii 65 vuotta täyttäneitä osallistujia


04.04.2024

Laura Syrén toteuttaa YAMK-opinnäytetyötään IkiOma Ikä ry:lle. Opinnäytetyö kohdentuu aiheeseen, jota on tutkittu vielä todella vähän, nimittäin 65 vuotta täyttäneiden unelmointiin. Erityisenä kiinnostuksen kohteena työssä on liittyykö luonto tämän kohderyhmän tulevaisuuden toiveisiin ja unelmiin ja jos niin miten. Työssä ollaan myös kiinnostuneita siitä, millaisia kytköksiä, jos jonkinlaisia, 65 vuotta täyttäneet kokevat unelmoinnilla ja luontoon kytkeytyvillä toiveilla olevan mielen hyvinvointiin.

 

Asiaan osaavat vastata vain 65 vuotta täyttäneet itse ja siksipä avoinna on nyt tähän liittyvä kysely. Kyselyyn voivat vastata kaikki 65 vuotta täyttäneet, muita rajoituksia ei ole. Kysely täytetään nimettömänä eikä sen yhteydessä kerätä mitään henkilötietoja. Kyselyyn toivotaan kaikenlaisia vastauksia, riippumatta suhtautumisesta kyselyn teemaan.

 

Kyselystä on saatu jo palautetta, että vaikka näkökulma voi olla 65 vuotta täyttäneelle itselleenkin ehkä uusi, niin kysely on auttanut pysähtymään sen äärelle ja tuonut paljon uusia ajatuksia.

 

Linkkiä kyselyyn saa jakaa vapaasti. Olisiko sulla joko työ- tai kotipiirien kautta kontaktia henkilöihin, keille voisit kyselystä vinkata?

 

Lisätietoja ja linkki kyselyyn löytyvät täältä.

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: