Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

LuoKSe-hanke päättyy


12.02.2018

LuoKSe-hankkeen loppuforumiin 1.2.2018 Jyväskylään kokoontui lähes 70 kuulijaa eri puolelta Keski-Suomea ja lähimaakunnista.

 

Aamupäivässä kuultiin ajankohtaiset tutkijapuheenvuorot maatila-avusteisen toiminnan (Päivi Pylkkänen) ja hevosavusteisen kuntoutuksen (Eeva Aartolahti) tutkimuksista sekä luonnon hyvinvointivaikutuksista työhyvinvoinnin edistämisessä (Kirsi Salonen).

 

Iltapäivän ohjelmassa oli esittelyjä ja tuloksia hankkeen kokeiluista ja Green Care -toiminnan paneelikeskustelu, jonka teemoihin myös yleisö sai ottaa kantaa. Paneelikeskustelun ja yleisöpuheenvuorojen perusteella Green Care -toiminnan tulevaisuuteen on vankka luotto ja tahtotila viedä toimintaa eteenpäin. Päivässä esittäytyi myös Keski-Suomen ensimmäisen laatumerkin saaja yritys Jyväskylän toimintaterapia Oy ja heidän koira-avusteinen toimintaterapia. Jokainen osallistuja sai tehdä kukkavieheen Annukka Pääkkösen opastuksella.

 

LuoKSe-hankkeen verkostotyön tuloksena käynnistyy kevään aikana Green Care Keski-Suomi alajaostotoiminta ja hankkeen FB-sivusto siirtyy alajaoston viestinnän käyttöön. Hanke julkaisee helmikuun 2018 aikana infokorttisarjan hankkeen kokeiluista, Luontolähtöisiä palveluita Keski-Suomesta -julkaisun Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisusarjassa sekä Luonnonvarakeskuksen julkaiseman oppaan puutarhatoiminnasta.

 

Tietoa jatkosta ja materiaalista tulossa tarkemmin sivulle: https://www.facebook.com/GreenCareKeskiSuomi/

Kuva Heli Kallio-Kauppinen, Teksti Sanna Peltola

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: