Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Kesän laatumerkkien saajat


03.09.2018

Green Care Finland ry:n laatulautakunta on myöntänyt kesän aikana kaksi laatumerkkiä. Laatumerkit saivat Ristinkantajat ry:n Luontohyvinvointikeskus Tyynelä sekä Yrjö ja Hanna Oy:n Onnela-koti.

 

Luontohyvinvointikeskus Tyynelälle myönnettiin LuontoHoiva-laatumerkki palvelulle Luontohyvinvointikeskus Tyynelän luonto- ja eläinavusteiset tukipalvelut. Tyynelä sijaitsee Sotkamossa ja se tarjoaa luonto- ja eläinavusteisia palveluita maaseutuympäristössä. Palveluina ovat mm. virkistystoiminta esim. läsnäolon taitoja luonnossa ja tukitoimintaa tallilla sosiaalipedagogisen hevostoiminnan menetelmällä. Tutustu lisää Tyynelään.

 

Yrjö ja Hanna Oy:n Onnela-kodille myönnettiin LuontoVoima-laatumerkki. Palvelu jolle merkki myönnettiin on nimeltään Ikäihmisten aisteja aktivoivaa toimintaa. Onnela-koti on palveluasumista ja hoivapalveluja tarjova yritys. Onnela-kodilla on 28 esteetöntä asuntoa vanhuksille sekä ryhmäkotiasumista muistisairaille. Onnela-kodin sivut pääset lukemaan täältä.

 

Laatumerkkejä on myönnetty yhteensä 13 eri yritykselle tai organisaatiolle. Kaikki saajat löydät myönnetyt laatumerkit listauksesta.

 

Kuva: Luontohyvinvointikeskus Tyynelä


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: