Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Kaksi uutta laatumerkkiä myönnetty Green Care -palveluille


09.04.2019

Green Care Finland ry:n laatulautakunta on myöntänyt laatumerkit Solkeissa toimivalle Heinähännän yrityksen sekä Oivallusvaara Oy:n toteuttamille Green Care -palveluille. Kaiken kaikkiaan laatumerkkejä on myönnetty jo 22 kpl. Laatumerkki osoittaa palvelussa Green Care -toimintamuotojen tuottamaa lisäarvoa ja sopivuutta asiakkaan tarpeisiin.

 

 

KUva Green Care Finland

Oivallusvaaran ”Metsävastaanotto” palvelulle on myönnetty LuontoVoima -laatumerkki. Palvelussa asiakas voi kohdata esimerkiksi lääkärin kiireettömässä metsäympäristössä. ”Metsävastaanotto on luontoperustaista seinättömästi (metsässä) tapahtuvaa sairauksien ennaltaehkäisyä terveydenammattilaisten tukemana. ”

 

Kuva Green Care Finland

Heihännän tuottamalle ”Heinähännän virkistystoimintaa maatilalla” palvelulle on sen sijaan myönnetty LuontoHoiva -laatumerkki. Siinä asiakas voi viettää virkistyspäivän eläinten kanssa maatilalla. Heinähännässä koetaankin että eläimillä on mielihyvää tuottava vaikutus ihmiseen sekä että eläimet tuovat lohtua ja tukea.

 

Laatumerkkien hallinnasta vastaa Green Care Finland ry ja merkit myöntää erillinen Green Care -laatulautakunta. Merkkiä voi hakea palvelulle tai palvelukokonaisuudelle. Merkit ovat maksullisia ja voimassaoloaika on kolme vuotta. Merkeille on neljä hakujaksoa vuodessa, seuraava hakujakso päättyy toukokuun lopussa. Lisätietoa laatumerkeistä ja hakuprosessista löytyy yhdistyksen nettisivuilta.


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: