Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Haussa opiskelija/viestintä- ja media-alan taitaja


28.04.2020

Kuva Alkumaa

Hei sinä,

opinnäytetyötä, näyttötutkintoa tekevä opiskelija tai innostunut yhteistyökumppani, joka hallitset viestintä,- tai media-alaa.

 

Olen Green Care Finland ry:n jäsen Niina Merivirta Salosta. Tarjoan lypsykarjatilallamme Green Care hoivamaatilapalveluja kuntien sosiaalipuolelle. Lisäksi tarjoan työhyvinvointipalveluja, sekä ohjelmapalveluita kuntien varhaiskasvatukselle, yhdistyksille ja yksityisille asiakkaille. 

 

Mll Varsinais-suomenpiiri varasi retken Alkumaahan 14.5.2020. Nyt koronan vuoksi, toivottiin virtuaalista retkeä. Siihen tarvitsisin apukäsiä.

Lisäksi toivoisin Alkumaasta tehtyjä videoita, joita voisi ladata esim. YouTubeen tilattavaksi ja markkinointia varten maatilalta ja metsästä. Välttämättä ei tarvitse olla ammattilainen, vaan kuka tahansa videoinnsta innostunut nuori tai aikuinen. 

 

Alkumaassa voi testata tai toteuttaa uusia ideoita ketterästi ja joustavasti. Alkumaa on perustettu vuonna 2016 tukemaan lasten ja nuorten fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Tarjoamme lapsille ja nuorille , sekä erityistä tukea tarvitseville ammatillisesti ja luovasti toteutettua ryhmätoimintaa ja mielekästä yhdessä tekemistä maatilan arjessa. Luotamme aitouden, luonnon ja eläinten eheyttävään vaikuttavuuteen.

 

Olemme toimineet Lasten Yhteisöllisen ryhmätoiminnan yrittäjinä yhteistyössä Pelastakaa Lapset Ry:n kanssa ensimmäisinä eteläsuomessa vuodesta 2017 alkaen. Kuntoutumista ja positiivisia kokemuksia lasten ja perheiden arkeen, tämä  toimintamalli on tuonut merkittävästi. 

 

Alkumaasta lisää www.alkumaa.fi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, kaikki uudet ideat ja kokeilut Alkumaassa ovat koronan aikana miettimisen arvoisia. 

Niina Merivirta

niina@alkumaa.fi
+358 40 545 1518


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: