Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Haastattelukutsu eläinavusteisesti työskenteleville toimintaterapeuteille


08.01.2024

Hei, sinä eläinavusteisesti työskentelevä toimintaterapeutti!

 

Haluaisitko jakaa osaamistasi mahdollistaaksesi toimintaterapeuteille suunnatun oppaan tuottamisen? Opas käsittelee nuorten ja aikuisten vuorovaikutustaitojen kehittämistä eläinavusteisesti. Oppaassa esitellään erilaisia käytännön menetelmiä ja tuodaan eettisyyden huomioiminen eläimen näkökannalta näkyväksi.

 

Opas tuotetaan opinnäytetyönä, jonka toimeksiantajana toimii Anima ry. Opasta varten kerätään kokemusperäistä tietoa haastattelemalla eläinavusteisesti työskenteleviä toimintaterapeutteja. Tarkoituksena on saada mahdollisimman kattava käsitys siitä, millaisia menetelmiä nuorten ja aikuisten vuorovaikutustaitojen kehittämiseksi voidaan eläinavusteisesti hyödyntää. Tietoa pyritään keräämään mahdollisimman monesta eri eläinlajista.

 

Haastattelut tullaan toteuttamaan helmikuussa 2024, viikkojen 5-8 aikana. Pyrimme haastattelemaan kasvotusten ympäristössä, jossa eläimen kanssa työskennellään, mutta etänä toteutettu haastattelu on myös mahdollinen. Sijainnillasi ei ole väliä, olemme varautuneet matkustamaan luoksesi. Aikaa haastatteluun kannattaa varata 1-2 tuntia. Haastattelukysymykset lähetämme sinulle etukäteen.

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää.

 

Ystävällisesti,

Mirjami Laaksonen

Toimintaterapeuttiopiskelija

Turku AMK mirjami.laaksonen@edu.turkuamk.fi

+358 40 5153983

 

Nadja Aavinen

Toimintaterapeuttiopiskelija

Turku AMK nadja.aavinen@edu.turkuamk.fi

+358 45 1131268

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: