Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Green Care -päivät 16.-17.11. ohjelmat ja ilmoittautuminen avattu


30.09.2021

Ilmoittautuminen vuoden 2021 Green Care -päiville on avattu!

Vuoden 2021 valtakunnalliset Green Care -päivät järjestetään 16.-17.11. Hyvinkäällä. Päivien teemana on Green Care – hoivaa ja voimaa vastuullisesti, monipuolisesti & voimavarakeskeisesti.

 

Päivät tarjoavat perinteisesti uutta Green Care -tietoa sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden Green Care -toiminnasta kiinnostuneiden ja/tai toimintamallia hyödyntävien toimijoiden kanssa! Tänä vuonna vapaalle keskustelulle ja ständien kiertämiselle on varattu reilusti aikaa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

Seminaarissa 16.11. asiantuntijoina mm. Martta Ylilauri, Erja Rappe, Kirsi Salonen, Tanja Kivikoski, Heljä Saarela, Markus Mattsson, Anna Rimppi ja Keijo Viertoma.

Lisätietoa puheenvuoroista

 

Työpajaretkien kohteet ja asiantuntijatahot 17.11. 

Retki A: Cardehumma, Kiljavan opisto, Oivallusvaara
Retki B: Hevosvoimala, Pinewoods talli, Eläinkuusikko
Retki C: Kajona, Live Lassilan toimipiste
Retki D: Breyting, Hyrian Uumon toimipiste
Lisätietoa työpajaretkistä


HUOM! lmoittautumisaikaa on lokakuun ajan & paikkoja on rajoitetusti! Voit myös halutessasi osallistua seminaariosuuteen verkon kautta!

 

Tervetuloa!

 

LISÄTIETOA
www.gcfinland.fi/GC21. Green Care -päiviin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös suoraan Green Care Finland ry:n Maaritiin: maarit.aho@gcfinland.fi

 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ
Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry. Päivien järjestelyissä mukava ovat Hyria, Kiljavan opisto, Invalidisäätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut sekä Uudenmaan alueen Green Care -toimijat.
 
 
 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: