Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

GC2020-päivät verkossa 10.11., ilmoittautuminen on auki!


30.09.2020

Nyt tehdään Green Care -päivien historiaa!

Vuoden odotetuin luontolähtöisten toimintamallien valtakunnallinen seminaari on siirtynyt verkkoon ensimmäistä kertaa koskaan Green Care -päivien historiassa! Alun perin Hyvinkäälle suunnitellut kaksipäiväiset GC2020-päivät korvataan tänä vuonna yksipäiväisellä GC2020-verkkoseminaarilla 10.11.2020.

 

Osa alkuperäisestä ohjelmasta on mukana 10.11. verkkolähetyksessä ja osa seuraavan vuoden Green Care -päivillä. GC2021-päivät on tarkoitus järjestää Hyvinkäällä ja näin ollen suurta mielenkiintoa herättäneet retkikohteet siirtyvät myös vuodella eteenpäin.

 

Hyvinvointia ja mielenterveyttä luontoperustaisista toimintamalleista – tietoa, esimerkkejä, vaikuttavuutta

10.11. verkkoseminaarin teema mukailee alkuperäistä ohjelmarunkoa. Valitettavasti ohjelmaa ei voida kokonaisuudessaan siirtää sellaisenaan webinaarimuotoon. Se olisi ollut liian raskas paketti seurata ruudun välityksellä. Tästä syystä tänä vuonna tuotamme vain osan ohjelmasta, Maarit Aho, Green Care Finland ry:stä kertoo ohjelmamuutoksesta. Ensi vuodelle onkin sitten olemassa jo loistava pohja, josta voimme työstää todella mielenkiintoisen uuden kokonaisuuden. Tänä vuonna kuullaan kuitenkin jo mm. traumainformoiduista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä saadaan konkreettisia esimerkkejä hyvinvoinnin luontoperustaisista tukimuodoista ja vaikuttavuudesta.

 

Tässä edetään nyt ihmisten terveys edellä. Yhdistys ei nähnyt sopivaksi järjestää suurta covid-joukkoaltistumista mahdollistavaa tapahtumaa tämän vuoden puolella, taustoittaa Aho järjestäjän linjausta. Toivottavasti ensi vuonna sitten päästään jälleen ns. normaalin tapahtuma-arkeen ja tapaamaan väkeä kasvotusten. Se on kuitenkin aina ollut se GC-päivien juttu – vanhojen ja uusien GC-toimijoiden verkostoituminen kasvotusten. Toisaalta verkkoympäristö mahdollistaa nyt monelle teemasta kiinnostuneelle osallistumismahdollisuuden, joka muutoin olisi voinut olla esim. sijainnin takia haasteellista. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja. Ilmoittautumisaikaa on 8.11. saakka. Hintatiedot ym. lisätiedot löydät tapahtumasivuilta: gcfinland.fi/GC2020

Tutustu ohjelmaan: GC2020-verkkoseminaarin ohjelma

Ilmoittautudu tästä: GC2020-ilmoittautumislomake

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: