Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Etelä-Suomen aluejaosto kokoontuu 8.6.


12.05.2021

Green Care Etelä-Suomen verkostoitumistilaisuus
Verkossa
8.6.2021 klo 18-19.30


Seuraava Green Care Finland ry:n Etelä-Suomen aluejaoston verkostotapaaminen on 8.6. klo 18 ja ohjelmassa on mm. GOGreenRoutes-projektin esittelyä

 

GoGreenRoutes – projekti, jossa  luodaan uusia näkökulmia ympäristöön ja sen luomiin mahdollisuuksiin terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Projektipäällikkö Maria Suomela tulee esittelemään projektia klo 18-19.

 

Lahden kaupunki on yksi projektin kehittäjäkaupungeista, joissa tullaan toteuttamaan erilaisia kokeiluja ja tutkimuksellisia interventioita luontolähtöistenratkaisuiden hyvinvointivaikutuksien mahdollisuuksista. Lahdessa toimenpiteet tulee kohdistumaan terveysmetsäkonseptin ympärille sekä mahdollisesti muihin kohteisiin, päämääränä ymmärtää paremmin minkälaiset elementit ja toimenpiteet/aktiviteetit voivat tukea kaupunkilaisten hyvinvointia ja terveyttä jokapäiväisessä elämässä.

 

Projektissa kehitetään rinnakkain neljää osa-aluetta: liike, tunne, tieto ja kasvu. Näistä erityisesti kasvun osa-alue pyrkii löytämään keinoja luontolähtöisten yritysten tukemiseksi ja liiketoiminnan edistämiseksi yhteistyönkeinoin. ”Liike” pyrkii kehittämään ratkaisuja kestävään elämäntapaan ja liikkumiseen vihreissä ympäristöissä. Tunne ja tieto luovat pohjaa luontolähtöisten hyvinvointitekijöiden parempaa ymmärtämiseen sekä tiedon lisääntymiseen mm. koulutuksen tai kokemuslähtöisten mahdollisuuksien kautta.

 

Projektia rahoittaa EU Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelma.

 

Tervetuloa mukaan, linkin saat laittamalla jaoston puheenjohtajalle Annelle viestiä: anne.porthen@hotmail.fi

 

Lisätietoa aluejaostoista


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: