Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Ajankohtaista asiaa vaikuttavuusvalmennuksesta


13.08.2019

Kevään vaikuttavuusvalmennuksen johdantojakson webinaarit katsottavissa HyvinVoi-hankkeen sivuilla. 

Syksyllä on vuorossa verkossa toteutettava vaikuttavuusvalmennus, jonka tavoite on auttaa hyvinvointialan palveluntuottajia arvioimaan ja parantamaan omien palveluidensa vaikuttavuutta. Valmennus on suunnattu erityisesti alan palveluntuottajille, mutta myös heitä kouluttavat ja auttavat henkilöt saavat valmennuksesta menetelmiä ja työkaluja omaan työhönsä.

 

Syksyn vaikuttavuusvalmennuksen ilmoittautumis-/ sitoutumisaika päättyi 22.8.2019.

 

Valmennukseen osallistuminen kokonaisuudessaan, materiaalit ja valmennukseen sitoutuminen ovat osallistujalle täysin maksuttomia. Erillinen sitoutumisvahvistus pyydetään siksi, että valmennuksen hyödyt on mahdollista saavuttaa vain aktiivisen osallistumisen kautta. Lisäksi sitoutunut ja innokas porukka pystyy tukemaan toinen toisiaan valmennuksen kuluessa.

 

Valmennukseen sitoutuneille lähetetään viikkoa ennen ensimmäistä webinaaria tervetuloa -viesti, jossa on ennakkotehtävä, ohjeet suljettuun facebook-ryhmään liittymiseen, sekä rekisteröitymisohjeet webinaareihin.

 

Vaikuttavuusvalmennusosio koostuu kolmesta webinaarista sekä orientaatio- ja välitehtävistä. 

To 29.8.19 klo 12-13: Vahva vaikuttavuusmalli  

To 26.9.19 klo 12-13: Laadun ja vaikuttavuuden varmentamisen mittaristot  

To 31.10. klo 12-13: Vaikutustarina palvelumuotoilun ja viestinnän tukena 

 

Valmennuksen aikana osallistujat soveltavat webinaareissa opittua tekemällä palvelulleen vaikuttavuusmallin ja mittariston. Vankka mallinnus ja mittaristo ovat edellytys vaikuttavuuden todentamiselle. Lisäksi ne toimivat pohjana vakuuttavalle markkinoinnille ja viestinnälle.

 

Valmennukseen sitoutuneet saavat oppimisen tueksi tarvittavat työpohjat sähköisen työkirjan muodossa. Reaaliaikaisissa yhden tunnin pituisissa webinaareissa on alussa osio (15-20 min), joka on varattu tehtävien ja kysymysten käsittelyyn (osio, joka toteutuu vain reaaliaikaisesti sitoutuneen valmennusryhmän sisällä, ja jota ei julkaista). Vertaistuki, lisävinkit ja -materiaalit sekä kouluttajan kanssa kommunikointi toteutetaan valmennukseen sitoutuneille osallistujille perustettavassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

 

Kun valmennusjakso päättyy, valmennuswebinaarien luento-osuudet ja sähköinen työkirja julkaistaan hankkeen verkkosivuilla kaikkien vapaaseen käyttöön (joulukuussa 2019).

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: