Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Etusivu » Yhdistys » Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen ja miniseminaariin

Green Care Finland ry järjestää torstaina 9.5.2019 klo 12.00-16.00 Helsingissä miniseminaarin Green Care -palvelujen laadusta ja turvallisuudesta. Tapahtuman yhteydessä pidetään yhdistyksen vuosikokous.

Kokoontumispaikka: Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, Helsinki, auditorio.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallitus esittää osaan jäsenmaksuista toiminnan vahventamisen edellyttämiä korotuksia. Erovuorossa ovat hallituksen jäsenistä Laura Airaksinen, Siru Anu Lahti, Riina Harinen ja Hilkka Kokkonen sekä heidän vara-jäsenensä Sirpa Viljamaa, Maija Jensen, Teemu Peuraniemi ja Satu Kumpulainen. Lisäksi varajäsenyydestä luopuneen Päivi Haanpään tilalle valitaan uusi henkilö jäljellä olevaksi kaudeksi.

Ilmoittauduthan vuosikokoukseen ja seminaariin 3.5. mennessä oheisella lomakkeella.

Yhdistyksen jäsenille seminaari ja vuosikokous ovat maksuttomia, muille osallistumismaksu on 20 euroa.

Hallitukseen toivotaan mukaan lisää aktiiveja. Hallitustyöskentelyn kiinnostaessa otathan etukäteen yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Juha Rutaseen tai tule kokouspaikalle.

Tervetuloa kokoukseen vaikuttamaan ja verkottumaan Green Caren merkeissä!

Green Care Finland ry:n hallitus

Lisätiedot: Juha Rutanen, sihteeri, juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

Green Care -palvelujen laatu ja turvallisuus

Tilaisuuden ohjelma:

Tilaisuuden avaus

Laura Airaksinen, Green Care Finland ry

Green Care -laatumerkit – vinkkejä ja hyviä käytäntöjä hakemiseen

Green Care -laatulautakunnan edustaja

12.35   Kommenttipuheenvuoro ja keskustelua laatumerkkien merkityksestä ja hakuprosessista

Mitä on laadukas eläinavusteinen toiminta?

Lotta Hautamäki, Kuntoutussäätiö

Riskien hallinta koira-avusteisessa toiminnassa

Iris Vainio, Helsingin yliopisto

Turvallisuus Green Care -palveluissa