Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Etusivu » Yhdistys » Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Green Care Finland ry:n vuosikokous pidetään Hyvinkäällä maanantaina 27.3.2017 klo 15.30. Kokoontumispaikkana on Knehtilän Tilan navetta (Haapasaarentie 75). Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Erovuorossa ovat hallituksen jäsenistä Tuomo Salovuori, Kimmo Aalto ja Sanna Vinblad sekä heidän varajäsenensä Kati Liikonen, Suvi Saarinen ja Harri Virtanen.

Vuosikokouksen edellä alkaen klo 13.00 on samassa tilassa Green Care -menetelmäverkostojen kokoamista tarkasteleva keskustelutilaisuus ja työpaja alustuksineen. Erityisesti tarkastelussa ovat maatila- ja eläinavusteiset toiminnat. Klo 12.00 on saatavissa omakustanteinen keittolounas (vaatii ennakkoilmoittautumisen) tilaesittelyn kera.

Ilmoittauduthan vuosikokoukseen ja työpajaan 22.3. mennessä oheisella lomakkeella!

Lisätietoa kokoontumispaikasta: http://knehtilantila.fi/

Tervetuloa kokoukseen vaikuttamaan ja verkottumaan Green Caren merkeissä!

Green Care Finland ry:n hallitus

Lisätiedot: juha.rutanen(at)aitoluonto.fi