Sosiaalipalvelut Kelopuu Oy

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Sosiaalipalvelut Kelopuu Oy

Kelopuun palvelut on jaoteltu lastensuojelun avohuollon tukitoimina tarjottaviin palveluihin sekä ennaltaehkäiseviin palveluihin. Palvelumuotoja ovat tehostettu perhetyö, ammatillinen tukihenkilötoiminta, jälkihuolto, tuettu asuminen, leiritoiminta, neuropsykiatrinen valmennus sekä sosiaalipedagoginen hevostoiminta. Työntekijöillä on sosiaalialan koulutus sekä yhdellä työntekijöistä lisänä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan koulutus.

Uutena tukimuotona alamme tarjoata yhteisöllinen ryhmätoimintaa, jossa painottuu erityisesti Green Care -ajattelu ja sen mukainen toiminta. Toimintaa toteutetaan yhdessä Pelastakaa Lapset Ry:n kanssa. Kelopuun toimitilat sijaitsevat Tampereen Niihamassa, Tampereen ratsastuskeskuksen yhteydessä. Niihamassa käytössämme on nykyaikainen omakotitalo sekä muut ratsastuskeskuksen tilat. Toimimme siis suuressa tallimiljöössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 7 km:n etäisyydellä Tampereen keskustaan. Tärkeimpinä arvoinamme ovat nuoren ainutlaatuisuuden arvostaminen, kunnioittava kohtaaminen, avoimuus ja luottamuksellisuus sekä luontosuhteen vaaliminen.

Sosiaalipalvelut Kelopuu Oy

 

Yhteyshenkilö

Katri Mikkonen

 

Osoite

Niihamankatu 18, 33560 Tampere

 

Puhelin

044 974 9645

 

Sähköposti

katri.mikkola@kelolopuu.fi

 

Kotisivu

http://www.kelopuu.fi

 

Y-tunnus

2739267-3
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pirkanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Hoivapalvelut Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia tai neuropsykologinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Perhetukitoiminta

yhteistyössä mukana: