Tapahtumat

Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat

Tapahtumat

Kajaani: Green Care esillä Nälkämaan markkinoilla
Nälkämaan markkinat, Seppälä, Kajaani
15.-16.9.2017 klo 9-16 ja 9-14

Tule tutustumaan, kokemaan ja kuulemaan mitä on Green Care!

 

Olemme esillä Nälkämaan markkinoilla Kajaanin Seppälässä 15.-16.9.17, pellonlaidassa olevilla esittelypisteillä numerot 47-49. Markkinoilla on paljon muutakin kivaa luontoon ja eläimiin liittyvää ohjelmaa, katseltavaa, ostettavaa...

 

Esittelijöinä Luonto voimaksi Kainuussa-, Kantri&Co.- ja Green Care -koulutusmalli korkea-asteelle -hankkeet sekä Green Care -toimijoita. 

 

Lisätietoja markkinoiden ohjelmasta.

 

Green Care -toimija: Tule mukaan esittelemään Green Carea!
Haluatko tulla esittelemään omaa Green Care -toimintaasi, käyttämääsi GC-menetelmää tai tulla vapaaehtoiseksi esittelypisteelle Nälkämaan markkinoille Kajaaniin Seppälään 15.-16.9.2017?
Luvoka- ja Green Care -koulutushankkeet ovat markkinoilla esittelemässä Green Carea ja mielellämme ottaisimme esittelypisteellemme mukaan yrittäjiä tai muita, jotka soveltavat Green Carea työssään ja haluavat kertoa siitä! Mukaan voi tulla koko kahdeksi päiväksi tai osaksi aikaa, miten sinulle sopii. Hankkeet maksavat esittelypaikan ja esittelypiste suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä.
Ilmoita kiinnostuksestasi alustavasti maija.lipponen@luke.fi. Kiinnostuneiden kanssa sovitaan elokuulle suunnittelupalaveri, jossa tarkemmin mietitään esittelypisteen sisältö. :)

 

Takaisin Green Care Kainuu>Ajankohtaiset

  «Takaisin

yhteistyössä mukana: