Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Hyvinvointipalveluiden vaikuttavuuden kehittämisen ja todentamisen webinaarit ja valmennus


05.04.2019

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Maaseudun hyvinvointipalvelujen tuottajat ja alan kehittäjät:

Merkitse kalenteriisi ja osallistu!

 

Hyvinvointipalveluiden vaikuttavuuden kehittämisen ja todentamisen webinaarit ja valmennus.

 

Hyvinvointipalvelujen tuottajille ja kehittäjille tarkoitettu webinaarisarja koostuu kahdesta osiosta, joista ensimmäinen sisältää kaksi webinaaria kevät-kesällä 2019. Syksyllä 2019 seuraa kolmiosainen vaikuttavuusvalmennus.

 

Syksyn vaikuttavuusvalmennus koostuu kolmesta webinaarista sekä orientaatio- ja välitehtävistä. Opittua viedään käytäntöön sähköisen työkirjan ja annettujen tehtävien ohjeistamana. Lisäksi osallistujat pääsevät vaihtamaan kokemuksia ja auttamaan toisia eteenpäin suljetussa Facebook-ryhmässä.

 

Perustieto-osio:

To 16.5.19 klo 10-11: Johdanto hyvinvointipalveluiden vaikuttavuuden arviointiin − hyödyt, menetelmät ja viestintä.

To 6.6.19 klo 10-11: Johdanto vaikuttavuuden kehittämiseen ja todentamiseen – vaikuttavuuden arvioinnin vaiheet, mallintaminen, mittaaminen  ja viestintä.

 

Valmennusosio:

 To 29.8.19 klo 12-13: Vahva vaikuttavuusmalli – vaikuttavuusketju ja vaikutusten arvioinnin kanvaasi.

 

To 26.9.19 klo 12-13: Laadun ja vaikuttavuuden varmentamisen mittaristot − mittaristo seurantaan ja viestintään sekä tiedonkeruusuunnitelma.

 

To 31.10. klo 12-13: Vaikutustarina palvelumuotoilun ja viestinnän tukena − ominaispiirteet, rakennuspalikat ja käyttö palvelumuotoilussa, sekä osallistava tiedonkeruu.

 

Vaikuttavuuden todentamisen webinaarisarjan tarjoaa Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke (HyvinVoi-koordinaatio). 

 

Valmentaja toimii Saila Tykkyläinen (Vaikuttava Yritys Oy), joka on kokenut vaikuttavuuden arvioinnin kouluttaja ja kehittäjä. Saila on auttanut yli 200 järjestöä, yritystä ja julkisen sektorin organisaatiota eteenpäin oman vaikuttavuutensa parantamisessa ja todentamisessa. Asiantuntijana ja kouluttajana hän ammentaa sekä käytännön kokemuksestaan vaikutusten arvioitsijana että arviointimenetelmiä koskevasta tutkimustiedosta.

 

Lisätietoja:

Elina Vehmasto, MMM, tutkija, Luonnonvarakeskus, Itäinen pitkäkatu 4 A, 20520 Turku, Puh. 029 532 6613, elina.vehmasto@luke.fi

Maija Lipponen, DI, tutkija, Luonnonvarakeskus, Kirkkoahontie 115, 87910 Linnantaus, Puh. 029 532 2024, maija.lipponen@luke.fi

Taina Lilja, YTM, tutkija, Luonnonvarakeskus, Tietotie 4, 31600 Jokioinen, Puh. 029 532 6334, taina.lilja@luke.fi

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

 

Linkki webinaariin tulee sähköpostiisi päivä tai pari ennen webinaarin ajankohtaa. Kaikki webinaarit videoidaan, joten voit katsoa ne  myös myöhemmin. 

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: