GreenCareLab-toimintamalli

Etusivu » GreenCareLab

Kirjaudu kokeiluskooliin

Tunnus
Salasana

 

Kokeilun kautta kohti yrittäjyyttä

GreenCareLab-toimintamalli on kehitetty sinulle, jolla on intoa ja ideoita lähteä Green Care -palveluiden tuottajaksi ja toivot tukea ideasi kehittelyyn palvelutuotteeksi. GreenCareLab-toimintamalli auttaa sinua kokeilemaan palveluideaasi käytännössä oikeiden asiakkaiden kanssa ennen yrityksen perustamista. Tukenasi kulkee koko matkan ajan valitsemasi yritysmentori, joka ohjaa ja rohkaisee palveluideasi muotoilussa. Mentorointi on mentorille vapaaehtoistyötä, ellei palvelukokeilija ja mentori sovi toisin. Mentoroinnista pääset lukemaan lisää Mentorointi-osiossa. Kokeilemalla palveluideaasi käytännössä saat arvokasta tietoa ja varmuutta liiketoiminnan kehittämiseen.  Näin voit turvallisesti ottaa ensiaskelia kohti yrittäjyyttä.

Sivun yläreunasta pääset tutustumaan paremmin GreenCareLab-hankkeeseen sekä sen aikana syntyneisiin kokeilijatarinoihin ja palvelukuvauksiin.

GreenCareLab-toimintamalli antaa myös valmiuksia Green Care -laatukäsikirjan työstämiseen ja laatumerkkien suorittamiseen tulevan yrityksesi palvelun laadun varmistajana.

Kuva: GreenCareLab-toimintamallin prosessi         

 

 

Kokeiluskooli – valmennusta kohti yrittäjyyttä

Kokeiluskooli on GreenCareLab-toimintamalliin perustuva digitaalinen kokeiluympäristö, jossa dokumentoit kokeiluprosessisi. Se toimii vuorovaikutteisena työkaluna sinun ja mentorisi välillä. Kokeiluskoolissa suunnittelet palveluideaasi sopivat kokeilut, joissa kerrytät tietoa ja saat palautetta mentoriltasi tulevaa liiketoimintaasi varten. Pohdit myös palvelusi tuotteistamista ja markkinointia sekä tulevan yritystoimintasi riskejä ja niiden hallintaa. Tämän jälkeen pystyt siirtymään varmemmin kohti yrittäjyyttä.

 

Voidaksesi osallistua kokeilutoimintaan sinulla ei tarvitse olla loppuun asti hiottua liikeideaa tai valmista liiketoimintasuunnitelmaa. Riittää, että sinulla on selkeä visio, millaisen yrityksen olisit valmis perustamaan ja millaisia palveluja olisi mahdollisuus tuottaa.

 

Kokeiluskooli on ilmainen digitaalinen kokeiluympäristö, eikä tunnusten pyytäminen velvoita sinua ryhtymään palvelukokeilijaksi. Alkuun pääset pyytämällä itsellesi tunnukset Kokeiluskooliin Green Care Finland ry:ltä.