Green Care Finland

Green Care -uutiskirje 4/2018


Ajankohtaista

 


Kangasalan ratsastuskoulu yhdistyksen 400. jäsen! Green Care Finland ry:n jäsenmäärä kasvaa vauhdilla. Määrä on liki tuplaantunut kahden viime vuoden aikana. Uudelle sataluvulle ylsi Kangasalan ratsastuskoulu, joka tarjoaa mm. hevosavusteista neuropsykiatrista valmennusta sekä sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Tutustu yritykseen!

Seinäjoella 8.5. järjestettävään seminaariin on tulossa scandinaavisia huippuvieraita! Päivän teemana erityisesti Green Caren toimintamallit. Tule paikalle kuuntelemaan, millä eri tavoilla luonto-, eläin-, maatila- ja puutarha-avusteisuutta voisi hyödyntää hyvinvoinnin edistämisessä! Lisätietoa tapahtuman verkkosivulla!

Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry järjestää kansainvälisen seminaarin eläinavusteisesta työskentelystä Helsingissä 31.08.-02.09.2018. Seminaarissa on mm. luentoja koira-avusteisista työmuodoista ja koira-avusteisesta työskentelystä eri kohderyhmien parissa. Pääluennoitsijana Melissa Winkle USA:sta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen!

Green Care -tietokorteilla alan palvelujen vaikutukset esille! Painovalmiit Green Care -tietokortit sisältävät napakan tietopaketin LuontoHoivan ja LuontoVoiman palveluista, luontoperustaisuudesta sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä luontoon perustuvan toiminnan ja luontokontaktien terveysvaikutuksista. Tietosivut on toteuttanut Green Care -koordinaatiohanke. Ota kortit käyttöösi, aineiston löydät sivuiltamme.

GreenCareLab-hanke tarjoaa hankealueen yrityksille tilaisuuden lähteä esittelemään Terve-Sos -tapahtumaan luontolähtöisiä terveys- ja sosiaalipalveluja. Vaihtoehtoisesti yritys voi toimittaa esim. esitteitä joita jaetaan tapahtumassa. Tutustu lisää!

Lisää ajankohtaisia uutisia.

Alkavia koulutuksia

 
Green Care -toiminnan ilmaisia kursseja sosiaali- ja terveysjärjestöjen työntekijöille ja vapaaehtoisille Vihreä Veräjä: Toteutus keväällä 2018, myös räätälöityjä kursseja järjestöille.
Luontolähtöinen kuntouttava työ -moduuli 15 op XAMK: Ensimmäinen jakso alkaa 2.5.2018.
Green Care -Luonnosta hyvinvointipalveluja 5 op SAMK: Toteutus kesällä 2018 verkko-opintoina.
Katse korvien väliin ja ohjat omiin käsiin Pollesta potkua ry: Lyhytkurssi, hakuaika 18.4.2018 asti.
Luontoyhteysohjaajan koulutus Muurlan Opisto: Aloitus 15.6.2018.

 

Lisää koulutuksia.

 


Hyödynnä uutiskirjeemme ja liity jäseneksi!

Green Care Finland ry vastaa jatkossa alan uutiskirjeen kokoamisesta. Voit välittää jakeluumme tietoa alan tapahtumista ja uutisista sivuillamme olevien lomakkeiden kautta.

Aineistojen toimittaminen uutiskirjeeseen:

Tapahtumien ilmoittamislomake

Uutisten ilmoittamislomake

Jäseneksemme kannattaa liittyä, lisätietoa yhdistyksestä ja toiminnastamme sivuillamme!

http://gcfinland.fi/yhdistys/

Green Care Finland Ry
coHelsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Kampusranta 9 C
60320 Seinäjoki
 

Osoitelähde Green Care Finland asiakasrekisteri

Eikö uutiskirje näy oikein? Katso uutiskirje tästä. ›
Poistu postituslistalta ›