Green Care -päivät Hyvinkäällä 10.-11.11.2020

Seminaaripäivä 10.11. & työpajaretket 11.11.

Seminaaripaikka

Seminaaripaikkana on Hyvinkääsali (Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää). Seminaari-illallinen järjestään Hotel Sveitsin Salissa. Työpajaretkien osalta julkaisemme paikkatiedot retkien esittelysivulla.

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Tapahtumaan tulee ilmoittautua 25.10.2020 mennessä. Tapahtumaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Seminaaripaikat ja retkien ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajaretket toteutuvat, jos ilmoittautuneita on vähimmäismäärä. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

10.11. Green Care -päivien seminaarin hinta: 89 €, päätoimiset opiskelijat 59 €.

10.11. ohjelmallisen seminaari-illallisen hinta: 35 € (GCF ry:n jäseniltä 29 €).

11.11. työpajaretkien hinnat: 3949 € (päätoimiset opiskelijat 10 €/retki). Retkikohtaiset hinnat näkyvät ilmoittautumislomakkeesa ja retkikuvausten yhteydessä.

Tapahtuman hintatiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeesta. Seminaarihinta sisältää ohjelman, kahvitukset ja lounaan. Retket sisältävät ohjelman, lounaan, iltapäiväkahvin ja kuljetukset mm. retken päätyttyä Hyvinkään rautatieasemalle. Ilmoittautuminen on sitova. Green Care Finland ry laskuttaa osallistujia ilmoittautumisen mukaisesti. 25.10.2020 jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan täysimääräisesti.

Ständit

Päiville on mahdollisuus varata myös oma esittelypiste seminaarin yhteyteen. Varausmaksu on 40-150€. Paikan varaus tapahtuu ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Majoitusvaihtoehtoja

Tapahtuman osallistumismaksuun ei sisälly majoitusta. Tapahtumaan ilmoittautujat hoitavat majoitusjärjestelynsä itse. Tapahtuman järjestäjät ovat sopineet alennetut majoitushinnat tapahtumaan osallistuville Scandic Hyvinkäältä ja Hotel Sveitsistä. Hotellikohtaiset lisätiedot alla.

Scandic Hyvinkää: Asiakkaat varaavat majoituksen itse hotellin varaustilanteen mukaan. Varaukset voi tehdä nettisivuilta, puhelimitse, sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta tai osoitteessa http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BGRE150920. Varaukset tulee tehdä 26.10.2020 mennessä. Tarjoushinta ei ole voimassa 26.10.2020 jälkeen. Varaustunnuksella BGRE150920 hinnat/vuorokausi, Scandic Hyvinkää:

• Standard: Yhden hengen huone 106€. Kahden hengen huone 126€

Hotel Sveitsi: Asiakkaat varaavat itse huoneensa suoraan hotellin nettisivuilta www.hotelsveitsi.fi varaustilanteen mukaan. Varauksen takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot (numero ja voimassaoloaika). Varaukset tulee tehdä 27.10.2020 mennessä. Tarjoushinta ei ole voimassa 27.10.2020 jälkeen. Varattaessa varaustunnus GREENCARE tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään. Varaustunnuksella hinnat/vuorokausi, Hotel Sveitsi:

• Economy: Yhden hengen huone 129€. Kahden hengen huone 139€.
  • Standard & Family -huoneet: Yhden hengen huone 139€. Kahden hengen huone 149€.
  • Prime Superior: Yhden hengen huone 154€. Kahden hengen huone 164€.
  • Junior Suite: Yhden hengen huone 244€. Kahden hengen huone 256€.
  • Sviitti: Yhden hengen huone 304€. Kahden hengen huone 314€.

Kulkuyhteydet

Tapahtuman järjestäjä tarjoaa kuljetustarpeesta etukäteen ilmoittaneille bussikuljetuksen Hotel Sveitsistä aamulla 10.11. Hyvinkääsaliin ja takaisin Hotel Sveitsiin seminaarin päätyttyä. Lisäksi seminaari-illalliselle ja kuljetustarpeesta etukäteen ilmoittautuneille järjestetään kyyditys Scandic Hyvinkäältä Hotel Sveitsiin seminaari-illalliselle ja takaisin Scandic Hyvinkäälle illallisen päätyttyä.

11.11. työpajaretkille lähtevät bussit lähtevät aamulla Hotel Sveitsin pihasta klo 8.30 (tasan) ja Scandic Hyvinkäältä klo 8.45 (tasan). Bussit kulkevat etukäteen ilmoitetun aikataulun mukaisesti, joten olethan ajoissa paikalla ettet jää kyydistä! Bussin palaavat päivän päätyttyä Hyvinkään rautatieasemalle retkikohtaisten aikataulujen mukaisesti.

Tarkemmat aikataulut kuljetuksista päivitetään päivien lähestyessä tänne www.gcfinland.fi/GC2020/Lisatietoa-sivuille ja työpajaretkien sivujen yhteyteen.

Lisätietoa

www.gcfinland.fi/GC2020. Green Care -päiviin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös suoraan Green Care Finland ry:n Maaritiin: maarit.aho@gcfinland.fi

Tervetuloa, ilmoittaudu tästä: GC2020 Ilmoittautumislomake

Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry. Päivien järjestelyissä mukava ovat Hyria, Invalidisäätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut, Keuda, Kiljavan opisto, Kiipulan opisto, Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke sekä Uudenmaan alueen Green Care -toimijat.