Green Care -päivät Hyvinkäällä 10.-11.11.2020

Seminaaripäivä 10.11. & työpajaretket 11.11.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua 25.10.2020 mennessä. Tapahtumaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Seminaaripaikat ja retkien ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajaretket toteutuvat, jos ilmoittautuneita on vähimmäismäärä. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

10.11. Green Care -päivien seminaarin hinta: 89 €, päätoimiset opiskelijat 59 €.

10.11. ohjelmallisen seminaari-illallisen hinta: 35 € (GCF ry:n jäseniltä 29 €).

11.11. työpajaretkien hinnat: 3949 € (päätoimiset opiskelijat 10 €/retki). Retkikohtaiset hinnat näkyvät ilmoittautumislomakkeessa ja retkikuvausten yhteydessä.

Tapahtuman hintatiedot löytyvät myös ohessa olevasta ilmoittautumislomakkeesta. Seminaarihinta sisältää ohjelman, kahvitukset ja lounaan. Retket sisältävät ohjelman, lounaan, iltapäiväkahvin ja kuljetukset retken päätyttyä Hyvinkään rautatieasemalle. Ilmoittautuminen on sitova. Green Care Finland ry laskuttaa osallistujia ilmoittautumisen mukaisesti. 25.10.2020 jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan täysimääräisesti.

Ilmoittautuminen on avautunut!! Tervetuloa GC2020-päiville!!

1. Ilmoittautujan tiedot

Yhteystiedot ja laskutusosoite

Alennusperuste (päätoiminen opiskelija)

Erityisruokavalio

2. Esittelypaikka

Ständi

Haluan varata 10.11.2020 ständipaikan seuraavanlaisesti

3. Seminaariosuus ti 10.11.2020

Seminaari sisältää seminaariohjelman, kahvit ja lounaan.

Ilmoittaudun GC–päivien

Huom! Työpajaretkille ja illalliselle ilmoittaudutaan erikseen kohdissa 4-5.

4. työpajaretket ke 11.11.2020

Retki sisältää ohjelman, lounaan, kahvin ja kuljetukset retken päätyttyä Hyvinkään rautatieasemalle. Jokaisella retkellä on oma teema, ja ne kestävät koko päivän. Voit valita alla olevista retkistä VAIN yhden vaihtoehdon.

Ilmoittaudun työpajaretkelle

5. ohjelmallinen Illallinen

Osallistun

5. Kuljetustarve Hyvinkään keskustan ja hotellin välillä

Bussikuljetus sisältyy seminaaripäivän maksuun.

Tarvitsen bussikyydin

Lomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva

Pakolliset kentät *

Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry. Päivien järjestelyissä mukava ovat Hyria, Invalidisäätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut, Keuda, Kiljavan opisto, Kiipulan opisto, Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke sekä Uudenmaan alueen Green Care -toimijat.