Green Care -päivät 10.-11.11.2020

Työpajaretkiesittelyt

Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista ja kuljetuksista

GC2020 ilmoittautumislomake

Seminaaripaikkana on Hyvinkääsali (Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää). Seminaari-illallinen järjestään Hotel Sveitsin Salissa. Työpajaretkien osalta tarkemmat paikkatiedot löytyvät retkien esittelysivulta.

Vinkki: olemme sopineet alennettuja majoitushintoja GC2020-päiville osallistuville paikallisten hotellien kanssa.

GC2020-päivien Teemoja

10.11.2020 seminaaripäivän ohjelmassa

• Psyykkistä hyvinvointia luontoperustaisista toimintamalleista
  • Hyviä Green Care -malleja mielenterveyteen ja syrjäytymisen ehkäisyyn
  • Hyvinvoiva toimintaympäristö kaiken perustana – Green Care -toiminnan etiikasta

11.11.2020 työpajaretkipäivän ohjelmassa

• Työkykyä ja työhyvinvointia Green Care -toimintamalleista

• Eläimet ja luonto työkavereina – eläinavusteisia malleja ja eettisiä näkökulmia

• Luontoperustaisten perhepalveluiden tulevaisuus – varhaisen tuen palvelut, lastensuojelu, perheiden palvelut

• Toimintamalleja erityisryhmien stressitason laskuun ja psyykkiseen hyvinvointiin – Liven luontoperustaiset hyvinvointimallit toimivat

• Uusia suuntaviivoja Green Care -koulutukseen

Tervetuloa!

Tapahtumamateriaaleja

Julkaisuvapaa lehdistötiedote

Tapahtumaesite pdf-versiona

Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry. Päivien järjestelyissä mukava ovat Hyria, Invalidisäätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut, Keuda, Kiljavan opisto, Kiipulan opisto, Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke sekä Uudenmaan alueen Green Care -toimijat.