T:mi Toteemieläin

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » T:mi Toteemieläin

Valmennuspalvelu Toteemieläin on vuonna 2018 perustettu koira- ja hevosavusteisiin mindfulness-verkkovalmennuksiin erikoistunut yhden naisen hyvinvointiyritys.

 

Yrittäjänä toiminimen takana olen minä, eläinrakas terveydenhoitaja ja mindfulness-valmentaja Katri Rantala. Ammatillisena täydennyskoulutuksena olen perehtynyt tietoisuustaitojen lisäksi mm. työhyvinvointiin, ratkaisukeskeiseen valmennukseen sekä Green care -toimintaan.

 

Missioni on lisätä ymmärrystä tietoisen läsnäolon voimasta osana arjen hyvinvointia ja terveyden edistämistä sekä syventää ihmisen ja eläimen välistä tunnesidettä vahvistamalla heidän kommunikointiyhteyttään.

 

Tietoisuustaitoihin (mindfulness) ja eläinavusteisiin menetelmiin pohjautuvat verkkokurssini sopivat sinulle, joka olet kiinnostunut kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämisestä, etsit keinoja tasapainoisen mielentilan saavuttamiseksi sekä haluat parantaa vuorovaikutustaitojasi suhteessa eläinystävääsi.

 

Pyydä tarjous kurssikokonaisuudesta omalle työ- tai harrastustiimillesi! Pidän myös asiantuntijaluentoja mm. oppilaitoksissa.

T:mi Toteemieläin

Yhteyshenkilö

Katri Rantala

 

Osoite

Hevoshaankatu 3, 37150 Nokia

 

Puhelin

0456335669

Sähköposti

katri.rantala@toteemielain.fi

 

Kotisivu

www.toteemielain.fi

 

Y-tunnus

2949881-8
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pirkanmaa

Kohderyhmät

Työikäiset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: