Senioripäiväkoti Varpunen

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Senioripäiväkoti Varpunen

<b>Laatutodistus Varakoti varpunen oy</b>

Päivä- ja iltahoivaa ikääntyneille, omishoitajan vapaapäivien lomitusta, intervallipaikkoja terveyskeskuksesta kotiutuville sekä hoivapalveluita kotihoidon asiakkaille. Kokonaisvaltaista hoitoa toteuttaa toimintatapoihin sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta (lähihoitajat). Toiminnasta vastaa sosionomi yhdessä yrittäjän kanssa. Olemme avoinna 7-21 [ tai sovittaessa) seitsemänä päivänä viikossa. Toiminta on kohdistettu ikä-ihmisille. Tontillamme on iso piha-alue, jota kehitetään kokoajan sopivammaksi. Kesällä 2016 on tehty mm. kulkureitit jotka soveltuvat turvalliseen ja asianmukaiseen liikkumiseen apuvälineidenkin turvin. Pihaan istutettiin kesällä omenapuita, kasvihuone jossa satoa saatiin mukavasti :) Asiakkaat ovat osallistuneet kukin voimavarojensa mukaan toiminnnan suunniteluun ja kehittämiseen.

 

Senioripäiväkoti Varpunen on saanut LuontoHoiva-laatumerkin palvelulle: Luontoperustainen kotikuntoisuutta tukeva päivätoimintapalvelu senioreille.

Senioripäiväkoti Varpunen

Yhteyshenkilö

Mari Kotilainen

 

Osoite

Mähköntie 10, 81700 Lieksa

 

Puhelin

045 614 8380

Sähköposti

mari.kotilainen@varpunen.fi

 

Kotisivu

http://www.varpunen.fi

 

Y-tunnus

2443067-0
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Karjala

Kohderyhmät

Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Päivätoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Tavoitteellinen luontoliikunta

yhteistyössä mukana: