Rantapellon pientila

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Rantapellon pientila

Viljelemme pienimuotoisesti luonnonmukaisin menetelmin avomaan vihanneksia rantapellolla. Tuotamme korkealaatuisia, maukkaita ja taatusti tuoreita vihanneksia ja juureksia. Haluamme, että ruoka tulee läheltä pöytään tuoreena ja siinä on auringon ja kesän maku. Kasvatamme myös joulukuusia, jotka ovat leikattuja, hoidettuja ja tarkoin valikoituja kotimaisia kuusia.

 

Sydämemme sykkivät hevosille ja luonteemme rakastaa leikkiä. Valmistamme keppihevosia ja niiden tarvikkeita. Löydät tuotteitamme markkinoilta ja tapahtumista.

 

Rantapellon hevosavusteinen toiminta tarjoaa yhteistyössä Kiviojan Ponitallin kanssa hevosavusteista toimintaa yksilöille ja ryhmille. Hevosavusteinen toiminta on hyvinvointia lisäävää, voimauttavaa ja elämyksellistä toimintaa. Tarkoituksena on lisätä arjessa jaksamista, antaa mahdollisuus tutustua hevosiin ja nauttia luonnosta. Hevostoimintaa käytetään myös osana neuropsykiatrista valmennusta. Neuropsykiatrinen valmennus on on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa, jonka tausta-ajatuksena on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys. Erityisesti adhd- ja aspergertyyppisten lasten ja nuorten kanssa hevostoiminta sopii hyvin erilaisten toimintamallien harjoitteluun.

Rantapellon pientila

Yhteyshenkilö

Marika Haapalainen

 

Osoite

Salmelantie 17, 54300 Lappeenranta

 

Puhelin

044 366 3726

Sähköposti

marika@rantapellonpientila.fi

 

Kotisivu

www.rantapellonpientila.fi/

 

Y-tunnus

2063805-2
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Etelä-Karjala

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Päivätoiminta Kasvatus Perhetukitoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: