<b>Purofysio</b>
<b>224-2-1-pmc_FysioEnergetics_Logo_RGB</b>
<b>224-2-1-1GY_Purojuliste</b>
<b>224-2-1-HGR__DSC3714</b>
<b>224-2-1-ZiF__DSC3790</b>
<b>224-2-1-ea4_Juliste-uusin</b>
<b>224-2-1-eO4__DSC3514-2</b>

Menetelmäni FysioPuro tuo fysioterapiakentälle luontoavusteisen tavan lähestyä kehon hallintaa, liikkuvuuden kehittämistä, tasapainoa, koordinaatiota sekä luonnollista liikettä. Kehollisuutta peilataan luontoeementtejä kohtaan, jolloin kuperien, koverien, jyrkkien ja epätasaisten muotojen sekä elementtien (tuuli) avulla opitaan kehon moninaisuudesta, spiraalistabilaatiosta sekä luonnon ja kehollisuuden samankaltaisuudesta. FysioPuro on osa fysioterapiakokonaisuutta, mikäli se on perusteltua ja asiakkaankin oma toive.

 

Ryhmämuotoisena, tyky/tyhy-toimintaan suunnattuna FysioPuro tarjoaa neuroplastisuutta lisäävää, mielialaa kohentavaa sekä seikkailunmielistä aktiviteettiä fyysisten kehittämisalueiden lisäksi.

 

FysioEnergetics on tanssillisuuden ja luontoavusteisuuden kautta kehoon lähestymistä.

 

Luontoavusteisuus toteutuu tanssin osavaiheissa, joissa ilmennetään luontosymbolismia (virta, joutsen, puro, aalto). Tämän visualisoinnin ja ilmentämisen avulla asiakas oppii kehon moninaisuudesta, moniulotteisudesta sekä aktiivisista paineenpurkutavoista terveellisen lihasaktivatiojärjestyksen tukemana. Menetelmästä on tehty videoportaali -tuote, missä ohjaan luontovideoin asiakkaan kokemaan luontoa ja sen virtaavaa ja aerodynaamista luonnetta - mikä ilmenee myös kehossa. Videportaalia tukemaan on myös kirja, mikä jatkaa samaa luontoteemaa ja kirjassa on myös omaa luontotaidettani, mikä avaa luonnon ja kehollisuuden samankaltaisuutta spiraaliymmärryksen keinoin. Kirja ja videportaali on tulossa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

PuroFysio

Yhteyshenkilö

Teresa Kinnunen

 

Osoite

Vaasanpuistikko 17, 65100 Vaasa

 

 

Sähköposti

info@purofysio.fi

 

Kotisivu

www.purofysio.fi

 

Y-tunnus

2347523-6
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjanmaa

Kohderyhmät

Nuoret Työikäiset Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Fysiologinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kuntouttava työtoiminta Kasvatus, koulutus tai valmennusTyöhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: