Pellonpään tallitupa

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Pellonpään tallitupa

<b>Kuvaaja Minna Halmepuro</b><br>Kuvaaja Minna Halmepuro
<b>Kuvaaja Minna Halmepuro</b><br>Kuvaaja Minna Halmepuro
<b>Kuvaaja Minna Halmepuro</b><br>Kuvaaja Minna Halmepuro
<b>Kuvaaja Minna Halmepuro</b><br>Kuvaaja Minna Halmepuro

Pellonpään tallitupa tuottaa yksilö -ja ryhmäohjausta käyttäen toiminnassa monipuolisesti Greencare-menetelmiä. Keskeisimmät menetelmät ovat luonto,  -ja eläinavusteisuus.

 

Pienellä ja tunnelmallisella tilalla Kuopion Kurkimäessä luonnon keskellä asuvat 3 hevosta, poni, vuohia, kanoja, kukko ja kissoja, jotka ovat mukana toiminnassa. Toiminnan tavoitteet ovat hyvinvoinnin lisääminen Greencare- menetelmiä hyödyntäen, elämykselliset ja voimaannuttavat kokemukset, toiminnallisuuden lisääminen, sekä osallisuuteen ja yhteisöllisyyteen tukeminen. Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan vastuullisesti aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. 

 

Toiminta on sopivaa kaiken ikäisille 4-vuotiaista ylöspäin, se voi olla hyvinvointia lisäävää viriketoimintaa tai tavoitteellista ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta, jossa hyödynnetään Greencare- menetelmiä.

 

Toiminnan ohjaajalla on kasvatus, -ja sosiaalialan koulutus, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus, Greencare toiminnan laatukriteerit täyttävä luonto-ohjaaja/hevostoimija koulutus, Amk opintoja Greencare toiminnasta 10 op, sekä pitkä kokemus työskentelystä lasten ja nuorten parissa lastensuojelun laitos, -ja avopalveluissa, sekä nuorten työpajan ohjaajana.

Pellonpään tallitupa

Yhteyshenkilö

Minna Halmepuro

 

Osoite

-

 

Puhelin

-

Sähköposti

innahalme@gmail.com

 

Kotisivu

Pellonpään tallitupa

 

Y-tunnus

2769560-7
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Savo

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusPerhetukitoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: