Luontaishoitola Keijunpeilillä matkaoppaanasi hyvinvoinnin polullasi toimii Riia Janhunen. Olen koulutukseltani Luontaishoitaja, Shiatsu- ja Aromaterapeutti sekä Sosionomi että Lähihoitaja,työssäni katselen ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Keijunpeili sijaitsee luonnon rauhassa, järven rannalla lähellä Mikkelin keskustaa. Hoitoon tullessasi voit istua hetken pihalla tai pulahtaa uimaan, nauttien hetken luonnon rauhasta.

 

Keijunpeilillä pääset nauttimaan Shiatsusta, Aromaterapiasta, Suklaahieronnasta, Energiahoidoista sekä erilaisista hemmottelevista hoidoista. Kesäaikaan hemmotteluhoitoja tehdään laiturilla esim. kukka/yrttijalkakylpy, jalkojen kuorinta sekä hemmotteleva hieronta rentouttavat niin mieltä kuin kehoakin.

 

Hoidot valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja sinulla on mahdollista saada ohjeistusta myös ruokavalioon, ravintolisiin sekä vinkkejä elämäntapamuutokseen.

 

Keijunpeilillä järjestetään erilaisia kursseja esim. luentoja Terveenä pysymisen taidosta, workshoppeja joissa tehdään unisieppareita tai Goal Mapping tavoitekarttoja sekä rentouttavia hetkiä ryhmille esim. jalkakylpyhetki.

Keijunpeili

Yhteyshenkilö

Riia Janhunen

 

Osoite

Sirkolanmäentie 7, 50600 Mikkeli

 

Puhelin

050 5431 717

Sähköposti

riia@keijunpeili.fi

 

Kotisivu

www.keijunpeili.fi

 

Y-tunnus

1225056-8
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Etelä-Savo

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: