Kasvuntuki yli esteiden

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Kasvuntuki yli esteiden

Toimintamme perustuu: sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan, ratkaisukeskeiseen neuropsykiatriseen valmennukseen myös hevos- ja koira-avusteisesti sekä kasvatus- ja ohjaustoimintaan luontolähtöisesti.

 

Palvelumuodot: Kelan Nuottivalmennus, aikuissosiaalityön yksilö- ja ryhmävalmennus sekä tuettu työtoiminta (hevospajatoiminta), Hevosvoimaa-jaksot,yksityis- ja maksusitoumusasiakkaiden hevosavusteinen tukitoiminta sekä yksilövalmennus.

 

Ohjaajilla on toimintaan soveltuva koulutus ja kokemus: ohjaaja 1. terveystieteiden maisteri, opettaja, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrinen valmentaja, pitkä kokemus erityislapsista ja -nuorista sekä ratsastus- ja ohjaustoiminnasta. ohjaaja 2. yhteisöpedagogi, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrinen valmentaja, lähihoitaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, hevosharrasteohjaaja, pitkä kokemus erityislapsista ja -nuorista sekä ratsastus- ja ohjaustoiminnasta. ohjaaja 3. sosionomi, pitkä kokemus hevostoiminnasta ja erityisnuorista.

 

"Tuttu hörähdys, pehmoisen turvan kosketus, lämpö tuuhean harjan alla. Unohtuvatko päivän huolet ja harmit? Tunnetko rauhaa ja rentoutta? Avautuuko mielesi uusille kokemuksille? Tule kokemaan tämä yksin tai yhdessä muiden kanssa."

Kasvuntuki yli esteiden

Yhteyshenkilö

Sari Shemeikka

 

Osoite

Pihlajapolku 19, 71800 Siilinjärvi

 

Puhelin

040 744 5671

Sähköposti

kasvuntukiyliesteiden@gmail.com

 

Kotisivu

www.kasvuntukiyliesteiden.com

 

Y-tunnus

2267867-2
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Savo

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: