Hoivakoti Villa Kivi

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Hoivakoti Villa Kivi

<b>Hoivakoti Villa Kivi  (2)</b>
<b>Hoivakoti Villa Kivi  (5)</b>
<b>Hoivakoti Villa Kivi  (4)</b>
<b>Hoivakoti Villa Kivi  (6)</b>
<b>Hoivakoti Villa Kivi  (3)</b>
<b>Hoivakoti Villa Kivi  (1)</b>

Hoivakoti Villa Kivi on yksi Uudenmaan Seniorikodit Oy:n yhdestätoista Uudellamaalla toimivasta ikäihmisten asumispalveluyksiköstä. Villa Kivessä tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua ja kohderyhmänämme ovat muistisairaat ikäihmiset.

 

Villa Kivi sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Järvenpään Kinnarissa viihtyisässä ympäristössä. Kaikki toiminta tapahtuu vuonna 2015 valmistuneessa 2-kerroksisessa hoivakodissa, jota ympäröi kaunis puistomainen aktiivipiha marjapensaineen sekä omena- ja kirsikkapuineen. Pihalta löytyvät ikäihmisille suunnitellut liikuntatelineet; kanit ja kesäkanat ovat myös osa aktiivista arkeamme.

 

Villa Kivessä sitoudutaan voimavaralähtöiseen toimintatapaan, jossa jokaisen asukkaan olemassa olevia taitoja, voimavaroja sekä oma-aloitteisuutta tuetaan. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka laatii arjen tueksi asukkaan näköisen hoiva, -palvelu- ja kuntoutussuunnitelman yhdessä asukkaan ja hänen omaisensa kanssa.

 

Hoivakoti pyrkii tarjoamaan asukkailleen mahdollisimman paljon erilaisia aisti- ja toimintakokemuksia luonnosta niin puutarha-, eläin- ,kasvimaa- kuin luontoavusteisestikin. Talvella nautimme elävästä tulesta takan ääressä ja ulkoilu on vaivatonta kaikkina vuodenaikoina esteettömän ulospääsyn ansiosta.

 

Henkilökunnallamme on joko terveydenhuolto- tai sosiaalialan ammattitutkinto. Lisäksi hoivakodissa toimii oma kokki ja keittiöapulainen, jotka valmistavat maittavat ateriat ja leipomotuotteet omassa keittiössämme. Punaisena lankana päivittäisessä suunnittelussa korostamme kotimaisuutta ja lähiruokaa.

 

Hoivakoti Villa Kivelle on myönnetty LuontoVoiman laatumerkki palvelulle: Onnenhetkiä luonnosta muistisairaiden arkeen.

Hoivakoti Villa Kivi

Yhteyshenkilö

Aulikki Rouichi

 

Osoite

Kiviojantie 12, 04430 Järvenpää

 

Puhelin

045 616 4980

Sähköposti

aulikki.rouichi@seniorikodit.fi

 

Kotisivu

http://www.seniorikodit.fi

 

Y-tunnus

2177631-8




Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Hoivapalvelut

yhteistyössä mukana: