EASEL Training Oy/ Mty Savikon tila

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » EASEL Training Oy/ Mty Savikon tila

Tarjoamme mm. kokemuksellisen luonto- ja eläinavusteisen tunnetaitovalmennuksen ja terapian 30op:n laajuista EASEL®Ohjaaja – koulutusta, joka antaa EASEL®-työmuodon menetelmäkoulutuksen sovellettavaksi omassa asiakastyössä sekä yhtenä harvoista ammattilaisten koulutuksista maailmassa vahvistaa tutkitusti osallistujien omia tunnetaitoja vastaamaan entistä paremmin laadukkaan ja vaikuttavan vuorovaikutustyön vaatimuksiin. Ohjaajia on koulutettu vuodesta 2005 yli 200 Suomessa ja ulkomailla.

 

70op:n laajuinen EASEL®Coach – koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä EASELin kokemukselliseen tunne- ja vuorovaikutustaitojen valmennukseen erikoistunut työnohjaajakoulutus , joka antaa myös kilpailutuskelpoisuuden. Lisäksi teemme tilauksesta lyhyempiä valmennuksia, luentoja ja kokemuksellisia työpajoja EASELista kiinnostuneille ihmissuhdetyön ammattilaisille, työyhteisöille ja esimiehille. Asiakkaamme tulevat kaikilta tasoilta kuntien ja liike-elämään työyhteisöistä ja johdosta, yläkoulun erityisoppilaista ja tukea tarvitsevista perheistä heitä auttaviin SOTE-ammattilaisiin, vaativaa vuorovaikutustyötä tekeviä eri alojen ammattilaisia ja valmennettavia ratsukoita jne.

EASEL Training Oy/ Mty Savikon tila

Yhteyshenkilö

Mari Louhi-Lehtiö

 

Osoite

Luolaistentie 201, 03400 Vihti

 

Puhelin

040 827 3452

Sähköposti

info@easeltraining.fi

info@savikontila.fi

 

Kotisivu

http://www.easeltraining.fi

http://www.savikontila.fi

 

Y-tunnus

2416155-4   ET  

2577404-5  Savikko
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: