Atofios Oy tuottaa luonnon hyvinvointipalveluita mm. Metsämieli- menetelmän ja shinrin-yoku eli metsäkylpy- menetelmän sekä Mindfulnessin avulla. Kaikkia näitä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen, sen mukaan mikä parhaiten vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita. Atofios Oy panostaa toiminnassaan korkeaan laatuun huomioiden ekologiset lähtökohdat sekä ohjaajan korkean ammattitaidon ja pitkäaikaisen kokemuksen ohjaustyössä. Toiminta pohjautuu holistiseen ihmiskäsitykseen, ja jokainen ihminen saa kokea olevansa tervetullut Atofios OY:n tuottamien palveluiden pariin juuri sellaisena kuin on!

 

Palvelutarjonnassa löytyy ohjatut metsäterapiakävelyt erilaisissa luontokohteissa, luontohyvinvointiohjelmaa mm. työhyvinvointipäiviin, tiimipäivien räätälöityä ohjelmaa yhdistäen erilaisia luonnon hyvinvointielementtejä, ASAHI- terveysliikuntaa sekä Mindfulness- ohjauksia. Erityisosaamisalueena voidaan mainita neuropsykiatristen häiriöiden huomioiminen ohjaustilanteissa. Atofios Oy tuottaa myös koulutuspalveluita vapaan sivistystyön kentällä, yritysmaailmassa sekä julkiselle sektorille. Palveluita voidaan tuottaa myös yksityistilaisuuksiin ja palveluntuottaja järjestää myös erilaisia luonto- ja hiljaisuuden retriittejä.

Atofios Oy

Yhteyshenkilö

Hanna-Kaisa Heilimo

 

Osoite

Tapoonlahdenkatu 5, 34240 Kämmenniemi

 

Puhelin

045 7871 9898

Sähköposti

atofiosoy@gmail.com

 

Kotisivu

www.atofios.fi

 

Y-tunnus

2837827-5
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pirkanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kuntouttava työtoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: