Aasitila Sirius on pieni harrastustila. Palveluna on moninaista maatila-avusteista sekä eläinavusteista toimintaa eri kohderyhmille.

 

Aasitila on perustettu vuonna 2012 ja se on GC Finlandin jäsenyritys. Yrittäjänä on kasvatus- ja hoitoalan ammattilainen sekä eläintenhoitoalan osaaja 15 vuoden ajalta. Ammatteina on mm. maa- ja kotitalousyrittäjä, lähihoitaja, yhteisöpedagogi, yrittäjä sekä yritysjohtamisen eat. Lisäksi tietenkin lukuisia koulutuksia erityisosaamiseen. Tilalla asustelee aaseja, hevonen, poneja, lampaita, vuohia, kaneja, kissoja, koiria ym. Tilan eläimet ovat lähinnä ns. toisen mahdollisuuden saaneita. Joka tarkoittaa esimerkiksi sitä, että osa heistä olisi tullut lopetetuksi turhaan, ellei koti olisi löytynyt tilalta.

 

Aasitilan arvoja ovat Yksilöllisyys, Yhteisöllisyys, Ammatillisuus osana kuntouttavaa, rohkaisevaa ja eteenpäin vievää työotetta.

Aasitila Sirius

Yhteyshenkilö

Siru Anu Lahti

 

Osoite

Tynkkisentie 104, 69510 Halsua

 

Puhelin

045 893 2460

Sähköposti

siruanu.lahti@wippies.fi

 

Kotisivu

www.aasitilasirius.com/

 

Y-tunnus

2526951-6
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Keski-Pohjanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Päivätoiminta Kasvatus Perhetukitoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: