Sosiaalipedagoginen hevostoiminta täydennyskoulutus

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Sosiaalipedagoginen hevostoiminta täydennyskoulutus

Koulutuksen järjestäjä ja yhteyshenkilö

Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen –hanke, projektipäällikkö Heidi Kotilainen p. 044 7101141 tai heidi.kotilainen@kao.fi

Esittely

Koulutuksen sisältö

Lähijaksot ja niihin liittyvät kokonaisuudet yhteensä 25op:

19.2.-20.2. Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan orientaatio 2 op

26.3.-27.3 Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ammatillisuus ja yhteistyö 3 op

11.-12.6. Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakastyö 3 op

27.-28.8. Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan palveluratkaisut 3 op

24.-25.9. Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tuotteistaminen 2 op

29.-30.10. Valmis vaikuttavuusmalli 2 op

 

Huhti-kesäkuu itsenäistä opiskelua sosiaalipedagogiikan teoria 10 op (Itä-Suomen yliopisto, avoin yliopisto) Toukokuulla etätapaaminen Teamsissa ryhmän kanssa sovittuna ajankohtana.

 

Lisäksi koulutus sisältää lähijaksoilla vierailuja eri toimijoiden luona ja itsenäistä opiskelua Kainuun ammattiopiston devMoodle-alustalla.

 

Kohderyhmä

Koulutuksen tavoitteena on lisätä yrittäjien, yrittäjiksi aikovien, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden, luonnonvara-alalla työskentelevien, eri alojen opiskelijoiden ja aiheesta kiinnostuneiden osaamista eläimen hyödyntämisestä ihmisten hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseksi eli Green Care työssä.

 

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on työskentelytapa, jota voidaan käyttää sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen sekä sosiaaliseen kuntoutukseen. Vaikutukset syntyvät vuorovaikutuksen, kokemuksellisuuden ja osallisuuden kautta. Sosiaalipedagogisen hevostoiminta täydennyskoulutus on suunnattu täydennyskoulutukseksi sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisille, ratsastusterapeuteille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevosavusteista hyvinvointipalvelua tuottavalle tai sitä suunnittelevalle yrittäjälle.

 

Koulutuksen kokonaisuus on 25op. Saimme 6.1.2021 tiedon, että koulutuksemme on Sosiaalipedagoginen hevostoimintayhdistys ry:n hyväksymä täydennyskoulutus. Koulutuksen suorittaneen on mahdollista hakea yhdistykseltä jäsenyyden lisäksi SPHT®-nimikettä mikäli yhdistys katsoo pohjakoulutuksen riittäväksi. Lisätietoja tästä www.hevostoiminta.net sivuilta. Koulutus liittyy Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen –hankkeen koulutustarjontaan.

 

Ajankohta ja kesto

19.2-30.10.2021

 

Laajuus

25 op

 

Koulutuksen järjestämispaikkakunta

Kajaani

 

Koulutuksen hinta

1400 € / hlö (alv 0%) kainuulaisille ja Kainuun ulkopuolelta tuleville opiskelijoille hinta on hieman korkeampi, 1600€ / hlö (alv0%)

 

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että kainuulaiset ovat etusijalla. Koulutus voidaan laskuttaa neljässä erässä. Täytäthän huolellisesti kaikki tiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksen loppuosan yksityishenkilöiltä sekä y-tunnuksen yrityksiltä.

 

Lisätietoja ja linkki koulutusta koskeville sivuille

https://www.kao.fi/koulutukset/sosiaalipedagoginen-hevostoiminta-taydennyskoulutus-19-2-30-10-2021-25op/

 

 

 

Maakunta
Kainuu

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Täydennyskoulutus

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala
EläinavusteisuusMaatilan käyttö

Koulutuksen hinta
1400e

yhteistyössä mukana: