Muurlan opisto: Työnohjaajakoulutus

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Muurlan opisto: Työnohjaajakoulutus

Koulutuksen järjestäjä

Muurlan opisto, Muurlantie 365, 25130 Muurla

 

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Minna Nyqvist, toimisto@muurlanopisto.fi

Esittely

Työnohjaajakoulutus kestää noin 2 vuotta ja toteutuu moniammatillisena ryhmäprosessina. Koulutus antaa pätevyyden toimia itsenäisenä työnohjaajana yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille. Prosessin tavoitteena on auttaa jokaista löytämään oma tapansa toimia työnohjaajana. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle työvälineitä työelämän haasteisiin, esim. muutoksiin, oppimiseen ja jaksamiseen sekä antaa tiedolliset, taidolliset, eettiset ja asenteelliset valmiudet työnohjaajana toimimiseen.

 

Koulutuksessa tutustutaan luontovoiman käyttämiseen työnohjauksessa, logoterapeuttiseen näkökulmaan ja yhteisöllisyyteen ohjaamiseen. Muurlan opiston luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö tukee opintoihin paneutumista lähipäivien aikana sekä antaa oivalluksia toiminnallisten menetelmien soveltamisesta luonnossa.

 

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikkien alojen ammattilaisille, työnohjaajana toimiville tai työnohjaajaksi pyrkiville henkilöille. Koulutus sopii erinomaisesti myös esimiehille ja kehittämistehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää taitojaan ryhmien ja yksilöiden ohjaamisessa. Moniammatillisessa opintoryhmässä opiskelijamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen työnohjaajana työskentelystä erilaisissa työyhteisöissä.

Koulutukseen hakeutuvalta henkilöiltä edellytetään vähintään ammatillista koulutusta ja tutkinnon jälkeistä työkokemusta vähintään 5 vuotta, lisäksi suositellaan, että henkilö on itse saanut työnohjausta.

 

Ajankohta ja kesto

23.4.2020-18.3.2022, kesto 2 vuotta, 60op.

 

Lisätietoja ja haku

Muurlan sivut.

Maakunta
Varsinais-Suomi

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Erikoistumiskoulutus Muu

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
6900e

yhteistyössä mukana: