Luonnosta Virtaa -ohjaajakoulutus

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Luonnosta Virtaa -ohjaajakoulutus

Esittely

Koulutuksen järjestäjä: Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

 

Koulutuksen järjestämispaikkakunta: Verkossa (5 etäpäivää) ja Kuusamossa, Oulangan kansallispuistossa (2 lähipäivää)

 

Koulutuksen sisältö: Koulutus antaa tietoa ja ymmärrystä luonnon hyvinvointivaikutusten ammattimaisesta hyödyntämisestä osana omaa ja työyhteisön ammatillisuutta, missä luontoa käytetään tavoitteellisesti hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Koulutus antaa tietoa luontolähtöisistä menetelmistä (erityisesti Luonnosta Virtaa/LuoVi-menetelmistä) sekä valmiudet että pätevyyden ohjata niitä käytännön asiakastyössä (LuoVi-ohjaajapätevyys).

 

Näiden lisäksi koulutus sisältää peruspaketin laadukkaasta Green Care -toiminnasta ja täyttää Green Care Finland ry:n laatulautakunnan koulutusvaatimuksen kriteerit (Green Care -perusteet, 5 op). Koulutuksen tarkemmat tiedot ovat Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kotisivuilla, linkki ohessa.

 

Kohderyhmä: LuoVi-ohjaajakoulutukseen voivat tulla luontolähtöisistä menetelmistä ja niiden ammattimaisesta käytöstä kiinnostuneet: HoivaLuoVi-opiskelijalta vaaditaan sote-alan koulutus (tai vastaava työkokemus tai pohjakoulutus); koulutus on laajuudeltaan 10 op VoimaLuoVi-osioon ei ole vastaavia vaatimuksia, koulutus on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille; koulutus on laajuudeltaan 8 op

 

Ajankohta ja kesto: 21.3.-13.9.2024

 

Laajuus (opintopisteet tms.): HoivaLuoVi-ohjaaja 10 op, VoimaLuoVi-ohjaaja 8 op

 

Koulutuksen hakuaika: Ilmoittautuminen 26.2.24 mennessä. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Koulutuksen hinta: HoivaLuovi -kokonaisuus 10 op / 1300 € ja VoimaLuovi 8 op -kokonaisuus / 1100 € sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin sähköisenä sekä majoituksen (2 hh:ssa) ja ruokailut lähiosiossa Kuusamossa. Koulutus laskutetaan käynnistymisen jälkeen. Laskutus tapahtuu kahdessa erässä. Myös useampi laskutuserä on mahdollinen erikseen sovittaessa. Koulutus tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen viimeistä osiota.

 

Koulutusmuoto: Täydennyskoulutus

 

Lisätietoja: https://www.ppkyo.fi/fi/luonnosta-virtaa-ohjaajakoulutus-hoivaluovi-ohjaaja-10-op-2/

Maakunta
Pohjois-PohjanmaaValtakunnallinen

Palvelumuodot
HoivapalvelutVoimapalvelutMuu asiantuntemusala

Koulutusmuoto
Täydennyskoulutus

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
e

yhteistyössä mukana: