Koiran koulutus Green Care -asiakastyöhön (videotyöpaja) 15.06

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Koiran koulutus Green Care -asiakastyöhön (videotyöpaja) 15.06

Kantri-Sampo Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen –hankkeen Koiran koulutus Green Care -asiakastyöhön videotyöpaja, saatavilla 15.6.2020 alkaen (3h).

 

Esittely

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa kuullaan mitä on hyvä ottaa huomioon, kun koulutetaan koiraa osaksi Green Care -toimintaa. Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua.

 

Koulutuksessa käydään läpi mm: Koiran kouluttamisen perusteita asiakastyötä varten, oppimisen perusteet, kuinka koulutan koiralle erityisiä tehtäviä asiakastilannetta varten, koiran stressin havainnointi asiakastyössä, kuinka valmistelen koiraa työhön (käytännössä), kuinka ylläpidän koulutustasoa koiralla.

 

Kohderyhmä:

Koulutuksen tavoitteena on lisätä yrittäjien, yrittäjiksi aikovien, sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden, luonnonvara-alalla työskentelevien, eri alojen opiskelijoiden ja aiheesta kiinnostuneiden osaamista eläimen hyödyntämisestä ihmisten hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseksi eli Green Care työssä.

 

Koulutuksen järjestäjä ja yhteyshenkilö:

Kantri-Sampo luonnosta ja elintarvikealata hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen -hanke, projektipäällikkö Heidi Kotilainen, p. 044 710 1141 tai heidi.kotilainen@kao.fi.

 

Ajankohta:

Video saatavilla 15.6.2020 alkaen, päättyy 30.9.2021

 

Hakuaika ja valintamenettely:

Koulutus toteutuu videotallenteena, johon saat suoran linkin ja voit katsella videon haluamanasi ajankohtana seuraavan viikon aikana. Työpaja jaetaan ensimmäisen kerran 15.6.2020 ja siihen voi ilmoittautua 30.9.2021 saakka.

 

Lisätietoja:

www.kao.fi/lyhytkoulutukset

Maakunta
Kainuu

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala
Eläinavusteisuus

Koulutuksen hinta
20e

yhteistyössä mukana: